Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Στο ίδιο τραπέζι τους τέσσερις μεγάλους καλεί ο Κοντονής!!


Στο ίδιο τραπέζι τους τέσσερις μεγάλους καλεί ο Κοντονής!

Πρωτοβουλία από τον Σταύρο Κοντονή να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης και Μαρινάκης για να υπάρχει εκεχειρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αυριανή συνάντηση στη Σούπερ Λίγκα στην οποία θα δώσουν το «παρών» οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλη μια, η οποία θα έχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Γιατί; Διότι σε αυτή, εάν τελικά γίνει, θα δώσουν το «παρών» τα «αφεντικά» από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής έχει αρχίσει τις διεργασίες για να πραγματοποιηθεί μια συνάντησή με εκείνον επικεφαλής, στην οποία θα δώσουν το «παρών» ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν θα παρευρεθεί σε αυτή που θα γίνει αύριο.

Ο υφυπουργός έχει αναθέσει σε στενούς του συνεργάτες να μάθουν ποια είναι η πρόθεση από κάθε ένα «στρατόπεδο» για να αποφασίσει εάν θα κάνει και την... κίνηση.

Πρόθεση του υφυπουργού είναι στη συνάντηση αυτή να υπάρξει εκεχειρία ανάμεσα στις τέσσερις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Να λυθούν οι διαφορές τους και να προχωρήσουν μαζί, βάζοντας τέλος σε αυτό το πολεμικό κλίμα που υπάρχει.

Εάν είναι δυνατόν –μάλιστα- βρίσκοντας και πρόσωπα κοινής αποδοχής για επικεφαλής της Λίγκας και της ΕΠΟ.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια, είναι εάν υπάρχουν πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία η πρωτοβουλία του υφυπουργού; Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν αυτή την στιγμή, οι συνεργάτες του κ.Κοντονή έχουν λάβει κάποια μηνύματα τα οποία μπορούν να δώσουν ένα... κύμα αισιοδοξίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: