Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Έντονη δυσαρέσκεια για Στυλιαρά στον Ατρόμητο!!


Έντονη δυσαρέσκεια για Στυλιαρά στον Ατρόμητο

Πολλά είναι τα παράπονα που υπάρχουν στον Ατρόμητο για τη διαιτησία του Δημήτρη Στυλιαρά στη Λεωφόρο κόντρα στον Ατρόμητο, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν έδωσε στο 83'.

Δυσαρέσκεια έως και εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στον Ατρόμητο τα χθεσινά σφυρίγματα του Δημήτρη Στυλιαρά στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «κυανόλευκοι» είναι απογοητευμένοι από τη γενικότερη αντιμετώπιση που έτυχαν από τον ρέφερι της αναμέτρησης, καθώς θεωρούν ότι από πολύ νωρίς φόρτωσε τους παίκτες της ομάδας με πολλές κάρτες (Μπίτολο και Κυβρακίδης είδαν κίτρινες στα πρώτα φάουλ που έκαναν στον αγώνα) ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η φάση του 83' που αρνείται καταφανέστατο πέναλτι.

Ήταν η φάση στην οποία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πλασάρει, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκει την μπάλα με το χέρι και απομακρύνει και στον Ατρόμητο θεωρούν ότι σε εκείνο το σημείο έπρεπε να δοθεί η παράβαση και παράλληλα η δεύτερη κίτρινη στον Σουηδό επιθετικό, ώστε για τα επομενα 10 λεπτά ο Ατρόμητος να έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Παράλληλα, στο Περιστέρι θεωρούν ότι και στο 42' θα μπορούσε να δοθεί εύκολα ακόμα ένα πέναλτι, όταν σε σέντρα του Ματέι από αριστερά, ο Πράνιτς φαίνεται να απομακρύνει με το χέρι, αλλά ο Στυλιαράς δεν υπέδειξε κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, τη φετινή σεζόν δεν είναι η πρώτη φορά που η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: