Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πρωτάθλημα με Γιάννη ονειρεύεται ο συνιδιοκτήτης των Μπακς!!


Πρωτάθλημα με Γιάννη ονειρεύεται ο συνιδιοκτήτης των Μπακς

Το όραμά του να χτίσει γύρω από το νεανικό κορμό των Μπακς, συμπεριλαμβανομένου του Αντετοκούνμπο, μια ομάδα που θα διεκδικήσει πρωτάθλημα, ανέλυσε ο συνιδιοκτήτης της ομάδας.

Μπορεί οι Μπακς να μην μπαίνουν (όπως όλα δείχνουν) ούτε play offs φέτος, ωστόσο ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Γουές Ίντεν, θεωρεί πως αν ο νεανικός κορμός της ομάδας-μέρος του οποίου είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-εμπλουτιστεί με τα κατάλληλα «στοιχεία», μπορεί μελλοντικά να έρθει ακόμη και πρωτάθλημα!

«Βλέπεις αυτούς τους παίκτες πώς ήταν όταν αρχίσαμε προετοιμασία και πώς παίζουν τώρα και νιώθεις καλά για την εξέλιξή τους. Ο Γιάννης και ο Τζαμπάρι συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Δεν υπάρχουν πιο εξελίξιμοι παίκτες στο ΝΒΑ, τελεία και παύλα. Αν παίζουν καλά μαζί και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, είμαστε στην αρχή για κάτι ξεχωριστό. Όταν διαθέτεις τέτοια ταλέντα και τους προσφέρεις σταθερότητα, θα γίνονται όλο και καλύτεροι. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά ο στόχος μας σε βάθος χρόνου είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο λόγια. Όλος ο οργανισμός των Μπακς αυτό θέλει. Και δεν είναι εύκολο να πάρεις ένα πρωτάθλημα όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι 20, 21 και 24 χρονών», τόνισε ο ζάπλουτος επιχειρηματίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: