Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Αλέγκρι: «Δεν πάω στην Ρεάλ, είμαι ήδη σε μεγάλη ομάδα»


Αλέγκρι: «Δεν πάω στην Ρεάλ, είμαι ήδη σε μεγάλη ομάδα»

Ο προπονητής της Γιουβέντους διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει τη θέση του Ζινεντίν Ζιντάν στους Μαδριλένους.

Τις φήμες περί μετακόμισής του στην Μαδρίτη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, αλλά και παραπόνων για μη εκτίμηση της δουλειάς του διέλυσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Μάλιστα, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε την ικανοποίηση για την παραμονή του στην Γιουβέντους: «Δεν ένιωσα ποτέ υποτιμημένος στην Ιταλίά. Κάνω την δουλειά μου, είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Γιουβέντους και έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο», δήλωσε.

Ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε λέγοντας πως τέτοιου είδους σενάρια τον διασκεδάζουν: «Όλα αυτά με κάνουν να γελάω. Αρχικά λένε ότι μαθαίνω αγγλικά και τώρα ισπανικά. Δεν ήμουν καλός στο σχολείο και θα μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μάθω δύο γλώσσες σε δύο μήνες» και συνέχισε αστειευόμενος «καλό θα ήταν να δουλέψω τα ιταλικά μου καθώς πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ή καλύτερα την Piedmontese», κατέληξε ο Αλέγκρι, αναφερόμενος στην διάλεκτο που ακούγεται περισσότερο στην βόρεια Ιταλία, επιβεβαιώνοντας την παραμονή του στο Τορίνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: