Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τα «έχωσε» στον Μάτα ο Φαν Χάαλ!!


Τα «έχωσε» στον Μάτα ο Φαν Χάαλ

Ο Χουάν Μάτα αποβλήθηκε στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, φρόντισε να βάλει δημόσια «χέρι» στον Ισπανό άσο.

Στον Χουάν Μάτα και την «ανόητη», όπως χαρακτήρισε, αποβολή του, φρόντισε ο Λουίς Φαν Χάαλ να «χρεώσει» την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ με 1-0.

Ο Ισπανός... κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες μέχρι το 26ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολύ νωρίς με 10 παίκτες.

«Η πρώτη είναι πολύ χαζή κίτρινη. Τότε είναι που πρέπει να ξέρεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και να προσέχεις. Ο διαιτητής μπορεί ανά πάσα στιγμή στη συνέχεια να σου βγάλει και μια δεύτερη κίτρινη για να σε αποβάλει από το ματς», δήλωσε αρχικά.

«Αν πάρεις και δεύτερη κίτρινη, τότε κάνεις κακό στην ομάδα και στο σχέδιο. Ήταν καθοριστική εξέλιξη για το παιχνίδι και για το αποτέλεσμα. Η Γουέστ Μπρομ έκανε ελάχιστες φάσεις, όμως σκόραρε. Ήταν δύσκολο για εμάς να αντέξουμε για μια ώρα με δέκα παίκτες», προσέθεσε.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: