Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο Μπέιλ τρυπάει τις κάλτσες του για να αποφύγει νέο τραυματισμό!! (pics)


Ο Μπέιλ τρυπάει τις κάλτσες του για να αποφύγει νέο τραυματισμό! (pics)

Είναι ο πιο ακριβός παίκτης στην πιο πλούσια ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά αγωνίζεται με τρύπιες κάλτσες. Ο λόγος για τον Γκάρεθ Μπέιλ που δοκιμάζει τα πάντα για την αποφυγή τραυματισμών.

Την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε κόντρα στη Θέλτα ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό που είχε υποστεί και τον άφησε εκτός για περίπου 6 εβδομάδες και μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ.

Ωστόσο, πέραν της είδησης για την επιστροφή του, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα ρεπορτάζ των αγγλικών και ισπανικών ΜΜΕ που παρατήρησαν ότι οι κάλτσες του Ουαλού σούπερ σταρ είχαν μεγάλες τρύπες.

Τελικά, επειδή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτή η εικόνα του άσου της Ρεάλ είχε αιτιολογία, καθώς μετά τους αλλεπάλληλους μυϊκούς τραυματισμούς που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, το ιατρικό τιμ του συνέστησε να έχει αυτές τις μεγάλες τρύπες ώστε να χαλαρώσει την πίεση στις ταλαιπωρημένες του γάμπες.

Μένει πλέον να φανεί αν τελικά ο 26χρονος «σωθεί» από τους μυϊκούς του τραυματισμούς, με αυτή τη νέα… πατέντα που εφηύρε το ιατρικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: