Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Είμαι φανατικός ΠΑΟΚτσής, σοκαριστήκαμε όλοι με τον Ιβάν»


Ιωάννης Μελισσανίδης: «Είμαι φανατικός ΠΑΟΚτσής, σοκαριστήκαμε όλοι με τον Ιβάν»

Με… ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα, όπως χαρακτηριστικά είπε, μίλησε στο «Metropolis» ο Ιωάννης Μελισσανίδης, σχολιάζοντας την συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη και τα σοκαριστικά λόγια του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης και μίλησε για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Ιβάν Σαββίδης από την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης είναι μόνιμος κάτοικος Νέος Υόρκης τα τελευταία χρόνια και δήλωσε... φανατικός Μακεδόνας, Πόντιος και ΠΑΟΚτσής, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της συνάντησης της ομογένειας με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στην ερώτηση για το τι τον έφερε στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, είπε: «Στη Νέα Υόρκη διεξήχθη η Παγκόσμια Συνάντηση της Ποντιακής Νεολαίας. Ο Ιβάν Σαββίδης και εγώ είμαστε Πόντιοι. Είμαι Πόντιος Μακεδόνας μέχρι το κόκκαλο. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνάντησης της Ποντιακής Νεολαίας και της ετήσιας συνάντησης των ποντίων κομνηνών της Νέας Υόρκης, ο τοπικός σύλλογος του ΠΑΟΚ τίμησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Εμείς οι αθλητές του κλασσικού αθλητισμού και δη Ολυμπιονίκες είμαστε “γαλανόλευκοι”, αλλά επειδή όπως ξέρετε κουβαλάω μεγάλη τρέλα εγώ είμαι και ασπρόμαυρος».

Για το πώς άκουσε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, δήλωσε: «Τον άκουσα από κοντά και συνομιλήσαμε τετ-α-τετ. Είναι πολύ πιθανό σε ένα με ενάμιση μήνα να βρεθούμε και στη Ρωσία αν όλα πάνε καλά. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων στις διοικητικές θέσεις αλλά και τη θέση του προέδρου… Είναι αυτοί που λένε λόγια για να τα πουν, λόγια ρευστά για να ακούσουν αυτοί που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν και αυτοί που λένε λίγα λόγια και σταράτα. Ο Σαββίδης ανήκει στη δεύτερη κατηγορία».

Για το αν τον γνώριζε ως Ολυμπιονίκη, ανέφερε: «Ναι με γνώριζε και ήταν ευγενέστατος όχι μόνο απέναντι μου, αλλά είναι άνθρωπος ο οποίος από τη φύση του έχει μια ευγένεια και μια σοβαρότητα. Αυτά που είπε ήταν πολύ μεστά και μετρημένα. Εκεί βέβαια που όλοι σοκαριστήκαμε και αιφνιδιαστήκαμε ήταν όταν είπε “Να με θάψουν με τη στολή του ΠΑΟΚ”. Εκεί σηκωθήκαμε όλοι και τον χειροκροτήσαμε. Από ότι έχω καταλάβει, αγαπάει πραγματικά τον ΠΑΟΚ και είναι εκεί όχι μόνο για επιχειρηματικούς λόγους».

Για το αν του είπε να έρθει στην Τούμπα για να δουν μαζί παιχνίδι του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Εγώ σε ένα μήνα και κάτι θα είμαι πίσω στην Ελλάδα με το καλό. Οπότε πιστεύω για ένα παιχνίδι, αν τελικά αυτό δεν είναι ο τελικός του κυπέλλου, θα είμαι εκεί πέρα».


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: