Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Πέτριτς: «Ο Στραματσόνι θέλει να ανανεώσω»


Πέτριτς: «Ο Στραματσόνι θέλει να ανανεώσω»

Στην αποκάλυψη ότι ο Αντρέα Στραματσόνι του έχει πει πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει και την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα, προχώρησε ο Πέτριτς σε δηλώσεις του σε μέσο της Γερμανίας.

Δημοσίευμα της Γερμανίας, ανέφερε τις πρωινές ώρες πως ο Μλάντεν Πέτριτς μοιάζει πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να βρεθεί στο τεχνικό τιμ του αγαπημένου του Αμβούργου. Ωστόσο, ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «mopo.de», που είχε γράψει το εν λόγω ρεπορτάζ, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, λέγοντας πως ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

«Έχω στο μυαλό μου, ότι αυτή η σεζόν μπορεί να είναι η τελευταία μου. Ο νέος προπονητής μας, όμως, ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει να ανανεώσω. Αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο για εμένα», είπε αρχικά ο Πέτρις και συνέχισε: «Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με συμβουλεύουν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί αλλιώς θα το μετανιώσω».

Τέλος, ανέφερε πως εάν επιλέξει να δουλέψει, θα μείνει στη Γερμανία ή στην Ελβετία: «Το ερώτημα είναι εάν θα δουλέψω στην Ελβετία ή την Γερμανία. Εάν επιλέξω την Γερμανία, τότε θα εγκατασταθούμε στο Αμβούργο. Ξέρουμε την πόλη πολύ καλά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: