Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ευχές και υπόκλιση ΠΑΟΚ στον Σούλη Μαρκόπουλο!!


Ευχές και υπόκλιση ΠΑΟΚ στον Σούλη Μαρκόπουλο

Ο Σούλης Μαρκόπουλος κλείνει σήμερα τα 67 και ο ΠΑΟΚ τού εύχεται τα δέοντα υπενθυμίζοντας τα σπουδαία κατορθώματά του στην ομάδα, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Για τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένας προπονητής. Και δεν θα μπορούσε ο σύλλογος-ανήμερα των 67ων γενεθλίων του-να του στείλει τις απαραίτητες ευχές, αλλά και να επαινέσει το σπουδαίο έργο του.

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Σούλη Μαρκόπουλο, που έχει σήμερα τα γεννέθλιά του και συνεχίζει με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη και αφοσίωση για το μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ. Όπως την πρώτη στιγμή. Οι αριθμοί που συνοδεύουν την σπουδαία καριέρα του συγκλονίζουν: 664 παιχνίδια (318 νίκες, 346 ήττες) στη μεγάλη κατηγορία, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Κορυφαίος σε όλα τα επίπεδα και στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με 336 αγώνες-τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην 90χρονη ιστορία της ομάδας μας και φυσικά με τις περισσότερες νίκες (184). Πολλές και οι διακρίσεις του, με κορυφαία όλων, το κύπελλο Κόρατς του 1994!», αναφέρει η ανάρτηση της ΚΑΕ στο Instagram.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Σούλη Μαρκόπουλο, που έχει σήμερα τα γεννέθλιά του και συνεχίζει με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη και αφοσίωση για το μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ. Όπως την πρώτη στιγμή. Οι αριθμοί που συνοδεύουν την σπουδαία καριέρα του συγκλονίζουν: 664 παιχνίδια (318 νίκες, 346 ήττες) στη μεγάλη κατηγορία, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Κορυφαίος σε όλα τα επίπεδα και στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με 336 αγώνες-τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην 90χρονη ιστορία της ομάδας μας και φυσικά με τις περισσότερες νίκες (184). Πολλές και οι διακρίσεις του, με κορυφαία όλων, το κύπελλο Κόρατς του 1994! #pamepaok #paok #PAOKBC #history #Soulis #family #basketball #birthday
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK BC Official (@paokbasketball) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: