Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Έμεινε με το… παράπονο ο Ρανιέρι!!


Έμεινε με το… παράπονο ο Ρανιέρι

Στον «δράκο» του παραμυθιού της Λέστερ μπορεί να μετατραπεί η Γουέστ Μπρομ! Παρόλο που γύρισε το ματς και πίεσε στο τέλος η ομάδα του Ρανιέρι έμεινε στο 2-2 που επιτρέπει στην Τότεναμ να πιάσει κορυφή

Την γκέλα που τόσο φοβούνταν οι φίλοι της και προέβλεπαν ότι θα κάνει οι «εχθροί» της (αν μπορεί να έχει εχθρούς μια τόσο ωραία ποδοσφαιρική ιστορία) έκανε η Λέστερ.

Η ψυχωμένη ομάδα του Ρανιέρι γύρισε το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα -όχι όμως και τη νίκη που θα εξασφάλιζε τη μοναξιά της στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League (2-2).

Οι «αλεπούδες» δεν πτοήθηκαν από την ψυχρολουσία που προκάλεσε ο Ροντόν (11’) και ανέτρεψαν πριν το ημίχρονο την κατάσταση με τυχερό γκολ του Ντρινκγουότερ (30’) και κοντινό πλασέ του Κινγκ από άψογη «τακουνιά» του Μαχρέζ. Ωστόσο, ένα φάουλ βγαλμένο από τα όνειρα του Γκρεγκ Γκάρντνερ αποκατέστησε την ισορροπία και φόρτωσε τόσο βάρος στα πόδια των παικτών του Ρανιέρι, ώστε να μην καταφέρουν να αξιοποιήσουν την ασφυκτική πίεση μέχρι το τέλος με το νικητήριο γκολ.

Έτσι, επιτρέπει στην Τότεναμ -εφόσον περάσει από τη δύσκολη έδρα της Γούεστ Χαμ- να την πιάσει στην πρώτη θέση και στην Άρσεναλ (αν επικρατήσει της Σουόνσι) να την πλησιάσεις στους τρεις βαθμούς.



Ενώ όμως η Λέστερ σκόνταφτε, η Τσέλσι εξακολουθούσε να… τρέχει προς την Ευρώπη. Με τον Κένεντι να πετυχαίνει το γρηγορότερο φετινό γκολ στην Premier League και τον Ντιέγκο Κόστα να «κλειδώνει» τη νίκη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (2-1), οι «μπλε» καθάρισαν τη ντεφορμέ Νόριτς και μένοντας αήττητοι για 12 αγώνες, συνέχισαν την αντεπίθεση προς την πεντάδα.



Κατά τ’ άλλα, η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες βυθίζοντας κι άλλο την Άστον Βίλα (3-1), ενώ η Σαουθάμπτον υπέκυπτε στην ανωτερότητα της Μπόρνμουθ, κάνοντας δεύτερη κολλητή ήττα με 2-0. Όσο για τις «μαυρόγατες» της Σάντερλαντ, επιβεβαίωσαν ότι είναι… επτάψυχες, αφού ο Γουίκαμ ανέτρεψε μόνος του (με δυο γκολ) το προβάδισμα του Εντόι, αλλά ο Μπορίνι έσωσε στο 90’ τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).







Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Τρίτη, 1/3

Νόριτς-Τσέλσι 1-2
(68’ Ρέντμοντ - 1’ Κένεντι, 45’+1’ Κόστα)

Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 2-2
(36’ Εντόι, 90’ Μπορίνι - 61’, 67’ Γουίκαμ)

Άστον Βίλα-Έβερτον 1-3
(79’ Γκεστέντ - 5’ Μόρι, 30’ Λένον, 60’ Λουκάκου)

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 2-0
(31’ Κουκ, 79’ Αφόμπε)

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ 2-2
(30’ Ντρινκγουότερ, 45’+1’ Κινγκ - 11’ Ροντόν, 50’ Γκάρντνερ)

Τετάρτη, 2/3 (21:45)

Άρσεναλ-Σουόνσι
Γουέστ Χαμ-Τότεναμ
Στόουκ-Νιούκαστλ
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ

Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Σάββατο, 5/2 (17:00)

Τότεναμ-Άρσεναλ (14:45)
Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ
Σουόνσι-Νόριτς
Τσέλσι-Στόουκ
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ
Έβερτον-Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 6/2

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (15:30)
Γουέστ Μπρόμιτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: