Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Λαβέτσι: «Απέρριψα Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Ίντερ»


Λαβέτσι: «Απέρριψα Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Ίντερ»

Το πλάνο, οι προκλήσεις και φυσικά τα χρήματα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Εζέκιελ Λαβέτσι, που ανέφερε επίσης, πως απέρριψε προτάσεις από Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Ίντερ.

Το πλάνο, η κουλτούρα, οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στην Κίνα, όπως φυσικά και τα χρήματα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο σητν επιλογή του Εζέκιελ Λαβέτσι να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για την Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν, όπως ανέφερε σε κανάλι της Γαλλίας.

«Θα μπορούσα να είχα υπογράψει στην Ίντερ, στην Τσέλσι ή στην Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά στο «Canal+» ο Αργεντινός επιθετικός και συνέχισε: «Έκανα, όμως, την επιλογή να πάω στην Κίνα. Είναι μια σημαντική επιλογή για την καριέρα μου, είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσω πολλές προκλήσεις εκεί πέρα. Μου αρέσει το πλάνο που έχει η ομάδα. Γι' αυτό τον λόγο πείστηκα να πάω στο Χεμπέι, όπως βέβαια έπαιξαν ρόλο και τα χρήματα».

«Είμαι, επίσης, ενθουσιασμένος από την κινέζικη κουλτούρα. Άρα το να έρθω να παίξω εδώ είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία», ολοκλήρωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: