Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο Σίρλε πήρε… φωτιά απ’ τη φωτοβολίδα!!


Ο Σίρλε πήρε… φωτιά απ’ τη φωτοβολίδα! (video)

Πω, πω, ένας Σίρλε! Με χατ τρικ του Γερμανού, η Βόλφσμπουργκ πέρασε εμφατικά (0-4) από το -σχεδόν καταδικασμένο πια- Αννόβερο, σε ένα ματς όπου φωτοβολίδα προσγειώθηκε στον πάγκο των φιλοξενούμενων!

Ένας Αντρέ Σίρλε… φωτιά!

Σαν εκείνη που παραλίγο να πιάσει στον πάγκο της ομάδας του, όταν οπαδοί του Αννόβερου πέταξαν φωτοβολίδα, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ πέτυχε χατ τρικ και η Βόλφσμπουργκ, με άλλο ένα γκολ του Ντράξλερ, έφυγε κάνοντας… πάρτι από το Αννόβερο, επικρατώντας 4-0.

Ο Σίρλε βρήκε δίχτυα στο 36’, στο 59’ και στο 62’, ενώ επτά λεπτά αργότερα, στο 69’, η έτερη… παικτάρα τον φιλοξενούμενων, Ντράξλερ, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους φιλοξενούμενους, στο -μόνο στα χαρτιά- ντέρμπι.

Οι «λύκοι», έτσι, επέστρεψαν στις νίκες, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Χέρτα Βερολίνο και Μπάγερν Μονάχου και συνεχίζουν να βρίσκονται στο «κόλπο» της Ευρώπης, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν με μία νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια τους στην Bundesliga και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Σίρλε, δε, πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ μετά από εκείνο που είχε κάνει όντας παίκτης της Τσέλσι, την 1η Μαρτίου 2004 κόντρα στη Φούλαμ!

Στο άλλο ματς, που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Γερμανία, Ίνγκολσταντ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες 1-1. Ο Χίντερσερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 36', αλλά ο Μονέστ ισοφάρισε για την Κολωνία στο 72'. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ίνγκολστατ, ενώ η Κολωνία πήρε βαθμό μετά από καιρό. Αμφότερες παρέμειναν κοντά στο όνειρο της Ευρώπης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Τρίτη, 1/3 (21:00)

Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ 0-4
(36', 59', 62' Σίρλε, 69' Ντράξλερ)

Ίνγκολσταντ-Κολωνία 1-1
(36' Χίντερσερ - 72' Μοντέστ)

Τετάρτη, 2/3 (21:00)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Σάλκε-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης
Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ
Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ

Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Σάββατο, 5/3 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν
Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίνγκολσταντ
Κολωνία-Σάλκε
Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (19:30

Κυριακή, 6/3

Μάιντς-Ντάρμσταντ 16:30
Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου 18:30 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: