Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ντε Κολό: «Δεν ξεχάσαμε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό…»


Ντε Κολό: «Δεν ξεχάσαμε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό…»

Ο περσινός αποκλεισμός στον ημιτελικό του Final 4, αλλά και οι πρόσφατες αποτυχίες κόντρα στον Ολυμπιακό, αποτέλεσαν οδηγό για την ΤΣΣΚΑ στη νίκη επί των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα με τον Νάντο Ντε Κολό.

Περισσότερο πείσμα, αλλά και… σοφία γέμισε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ ο περσινός αποκλεισμός στον ημιτελικό του Final 4 από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Νάντο Ντε Κολό σε ερώτηση για τη νίκη επί των «ερυθρόλευκων» στη Μόσχα.

«Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Παίζουν πολύ καλή άμυνα και είναι δυνατοί. Πιστεύω πως ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Φυσικά, θυμόμαστε την περσινή σεζόν και το τι είχε γίνει γενικά στο παρελθόν όταν παίζαμε εναντίον τους. Νομίζω μάθαμε αρκετά και έτσι παίξαμε καλύτερα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά στο παρκέ και όταν παίζουμε ομαδική άμυνα, έχουμε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Ο καθένας μπορεί να σκοράρει. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού μας: ο καθένας μπορεί να είναι επικίνδυνος στην επίθεση», ήταν η απάντηση του Γάλλου γκαρντ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και σε σχετική ερώτηση για τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: