Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Βγήκε μπροστά για Ρονάλντο ο Ζιντάν!!


Βγήκε μπροστά για Ρονάλντο ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σχολίασε για πρώτη φορά τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα απ’ την Ατλέτικο, τονίζοντας πως το περιστατικό θεωρείται λήξαν. «Τον υποστηρίζουμε όλοι», τόνισε.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Ρεάλ απ’ την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, όμως, δεν φαίνεται να συμφωνεί με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, υποστηρίζοντας τον Πορτογάλο άσο.

«Ο Κριστιάνο μίλησε με όλους. Και με εμένα και με όλους τους άλλους. Δεν είναι κάτι νέο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο Κριστιάνο και τον υποστηρίζουμε όλοι. Το περιστατικό θεωρείται λήξαν. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να προχωρήσουμε. Μ’ αυτό πρέπει να ασχοληθούμε. Όλοι μαζί, εδώ μέσα, όχι εκτός», ανέφερε.

Όσο για την ήττα απ’ την Ατλέτικο, είπε: «Όπως πάντα, ο προπονητής πρέπει να μιλήσει με όλους τους παίκτες μετά το παιχνίδι, αρχικά ομαδικά και μετά ατομικά. Χάσαμε ένα παιχνίδι, τίποτα περισσότερο. πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που ακολουθεί. Είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να κολλήσουμε στο παρελθόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: