Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σύμβουλος ΕΠΣ Έβρου στον ΣΠΟΡ FM: «Κάποιοι τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει…»!


Σύμβουλος ΕΠΣ Έβρου στον ΣΠΟΡ FM: «Κάποιοι τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει…»!

Ο κ. Τσότρας αποκάλυψε πως εκβιάζονται διαιτητές, ενώ είπε για την ΕΠΟ: «Κάποιοι τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει»! «Συνεχίζουμε να παίρνουμε λεφτά από τους διαιτητές», είπε ο κ. Κασκαντίρης!

Στην αποκάλυψη πως οι διαιτητές συνεχίζουν να πληρώνουν κανονικά τη… συνδρομή τους, παρά τον νόμο Κοντονή, που έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και επτά μήνες(!) και έχει καταργήσει την υποχρέωση αυτή των ρέφερι, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Δήμος Κασκαντίρης, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κυριάκο Θωμαΐδη!

«Σύνδεσμος Αθηνών και Ένωση έχουν ομονοήσει. Υπάρχει συναίνεση του συνδέσμου», είπε ο κ. Κασκαντίρης, και απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Δεν ξέρω αν υπάρχει έγγραφη συναίνεση. Θα μπορούσαμε να πούμε πως συνεχίζει να υφίσταται από… κανόνα εθιμικού δικαίου. Αν υπάρχει τέτοιος νόμος, πρέπει να εφαρμοστεί…».

Την ίδια στιγμή, δε, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM φιλοξενήθηκε και ο σύμβουλος της ΕΠΣ Έβρου, Βασίλης Τσότρας, ο οποίος αποκάλυψε πως «εκβιάζονται διαιτητές προκειμένου να παραιτηθούν από τους συνδέσμους τους, ώστε να συνεχίσουν να σφυρίζουν»!

«Πληρώνουν τα ποσοστά τους κανονικά στις Ενώσεις και μάλιστα, δεν έμπαιναν τα λεφτά στον προϋπολογισμό, αλλά στα… διάφορα έσοδα. Υπάρχουν έγγραφες καταγγελίες ότι αν δεν διαγραφώ από τον σύλλογο, δεν θα ξαναπαίξω! Δεν μπορεί η Ένωση να παίρνει χρήματα σύμφωνα με τον νόμο Κοντονή», πρόσθεσε.

Τέλος, για το γεγονός ότι αρκούσαν οι καταγγελίες για την τιμωρία των Μπλάτερ και Πλατινί, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ, παρά τις καταγγελίες για την ΕΠΟ, τόνισε: «Στο εξωτερικό λειτουργούν οι νόμοι. Εδώ, κάποιοι τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει… Το κακό ξεκινάει από το ότι στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν μπει άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Είμαστε εργάτες του ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε μπει για να βγάλουμε λεφτά. Να μείνουμε οι ποδοσφαιράνθρωποι, να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, που νομοτελειακά πάει για καταστροφή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: