Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αποθεώνει Περπέρογλου ο ισπανικός Τύπος!! (pic)


Αποθεώνει Περπέρογλου ο ισπανικός Τύπος! (pic)

Μέλι στάζει για τον Στράτο Περπέρογλου ο Τύπος της Ισπανίας, με τη «Sport» να κάνει ένα ολόκληρο αφιέρωμα στον Έλληνα φόργουορντ χαρακτηρίζοντάς τον ως την «ασφάλεια ζωής» της Μπαρτσελόνα.

Ο Στράτος Περπέρογλου δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα για να γίνει ο νέος ηγέτης της, αλλά ούτε και να είναι ο πρώτος της σκόρερ.

Ωστόσο, πολύ αθόρυβα, αλλά παράλληλα και πολύ ουσιαστικά, ο Έλληνας φόργουορντ έχει βοηθήσει τα μέγιστα τους Καταλανούς αυτούς τους μήνες που βρίσκεται και μάλιστα ήταν ο παίκτης-κλειδί τους στο κρίσιμο διάστημα που πέρασε, τον Φεβρουάριο.

Για το λόγο αυτό, η «Sport» φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της ένα αφιέρωμα για τον «Πέρπε», τον οποίο χαρακτηρίζει στο τίτλο της «Ασφάλεια ζωής», ενώ σ’ αυτό ανάφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Στράτος Περπέρογλου έχει εξελιχθεί στην ασφάλεια ζωής της Μπαρτσελόνα. Ο 31χρονος Έλληνας στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, έχει προσαρμοστεί γρήγορα και έχει γίνει ένας παίκτης-εμπιστοσύνης για τον Τσάβι Πασκουάλ. Και όχι μόνο λόγω της εμπειρίας του, αλλά και με τα νούμερά του που συνεισφέρει κάθε βράδυ με τη φανέλα της Μπάρτσα».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: