Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Το καλύτερο για την πέμπτη σερί νίκη»


Τζόρτζεβιτς: «Το καλύτερο για την πέμπτη σερί νίκη»

Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα, για το παιχνίδι με την Ουνικάχα, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αντώνη Φώτση.

Το σύνθημα για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού, στο Top16 της Ευρωλίγκας, έδωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα.

«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στη Μάλαγα. Είναι καλοί, παίζουν με ένταση και ενέργεια, ειδικά στην έδρα τους, ενώ τους αρέσει να τρέχουν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιδράσουμε, να παίξουμε δυνατά και έξυπνα, αλλά και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για την πέμπτη σερί νίκη στο Top16», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Σίγουρα, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και τα 40 λεπτά, καθώς εάν τους επιτρέψουμε να τρέξουν, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν το σκορ. Ειδικά στην έδρα τους, τους αρέσει να τρέχουν και να σουτάρουν πολλά τρίποντα. Είναι πολύ καλοί και γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: