Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

100 τραβεστί για τον Ρονάλντο!

ronaldo.jpgΗ εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε και οι οπαδοί της Φλαμένγκο εδώ και καιρό περιμένουν την αναμέτρηση της 9ης Αυγούστου με αντίπαλο την Κορίνθιανς στο "Μαρακανά". Ο λόγος; Η παρουσία του Ρονάλντο με τη φανέλα της Κορίνθιανς. Το "φαινόμενο" παρότι είχε δώσει το λόγο του στην Φλαμένγκο ότι θα υπογράψει μαζί της μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό, προτίμησε την "Τιμάο" κάτι που οι φίλοι της πρώτης δεν του έχουν συγχωρέσει και γι αυτό του ετοιμάζουν καυτή υποδοχή που θα περιλαμβάνει ακόμα και τραβεστί!

"Μαύρο πανί" είναι πλέον για τους οπαδούς της Φλαμένγκο ο Ρονάλντο. Το "φαινόμενο" παρότι ξεκίνησε από τη λαοφιλέστερη ομάδα της Βραζιλίας, προτίμησε μετά την επιστροφή του από το σοβαρό τραυματισμό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κορίνθιανς, παρότι έκανε την αποθεραπεία του στη "Φλα" κι είχε δώσει μάλιστα το λόγο του για να υπογράψει. Τελικά, το "φαινόμενο" αθέτησε τη συμφωνία και υπέγραψε στην Κορίνθιανς, κάτι που δεν του το συγχώρησαν οι οπαδοί οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 9 Αυγούστου στο "Μαρακανά".

Μάλιστα, οι οπαδοί του ετοιμάζουν μία υποδοχή αξέχαστη η οποία θα περιλαμβάνει ακόμα και τραβεστί! Και αυτό γιατί ο Ρονάλντο πριν ένα χρόνο είχε γίνει ρεζίλι όταν γνωστό τραβεστί της Βραζιλίας είχε αποκαλύψει ερωτική βραδιά με τον ποδοσφαιριστή. Έτσι, για να τον πικάρουν οι οπαδοί της Φλαμένγκο, θα φέρουν στο αεροδρόμιο του Ρίο 100 περίπου τραβεστί για να υποδεχτούν το "φαινόμενο" και να του θυμίσουν εκείνη την βραδιά. Επίσης, η μπάντα των οπαδών δεν θα σταματάει να φωνάζει στον 33χρονο σούπερ σταρ σε ποια σημεία της πόλης θα μπορεί να βρίσκει τον αγοραίο... έρωτα για να ξεπεράσει το πόνο του σε περίπτωση ήττας.

Ο Ρονάλντο πάντως, έρχεται φουριόζος, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της Κορίνθιανς απέναντι στη Φλουμινένσε σημείωσε χατ-τρικ ενώ είχε και μία ασίστ στα τέσσερα γκολ της ομάδας του και όλοι στην Βραζιλία περίμενουν την αντίδρασή του στην υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: