Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Φορτσάρει για Βένεγκορ η ΑΕΛ

jan-vennegorr-of-hesselink_1a.jpgΣε προχωρημένες επαφές με τον Ολλανδό στράικερ Γιάν Βένεγκορ οφ Χέσελινγκ βρίσκεται η διοίκηση της Λάρισας, ευελπιστώντας ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα μπορέσει να αποσπάσει το «ναι» του 31χρονου πρώην σούπερ σταρ της Σέλτικ.

Ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός (19 ματς και 3 γκολ με τους «Οράνιε» είχε συζητήσεις και με άλλες ομάδες, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει με καμία, αφού δεν βρίσκει τα χρήματα που θέλει. Στον αντίποδα, η πρόταση της ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και δεν αποκλείεται τελικά να γίνει το μεγάλο «μπαμ». Ο Βένεγκορ μάλιστα έχει συλλέξει πληροφορίες για την ΑΕΛ, από τον πρώην «βυσσινί» και συμπαίκτη του στη Σέλτικ, Ματσιέι Ζουράφσκι, ο οποίος του είπε τα... καλύτερα για τη θεσσαλική ομάδα.

Στο μεταξύ, στην Γερμανία, βρίσκεται από χθες για να δοκιμαστεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο 18χρονος αμυντικός της Λιόν, Ουσμάν Ν' Ντιαγέ. Είναι γεννημένος το 1991, κατάγεται από τη Σενεγάλη και έχει γαλλική υπηκοότητα. Στη Γαλλία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λιόν και η γαλλική ομάδα, είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει ως «δανεικό», προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.


malarz-proponisi-1.jpg"Πρώτη" για τον Μάλαρζ
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί έφτασε στη Γερμανία και ο Αρκάντιους Μάλαρζ, ο οποίος θα αποτελέσει τον "βράχο" κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Πολωνός πορτιέρε έπιασε αμέσως δουλειά, ωστόσο δεν είναι απροπόνητος, αφού ακολουθούσε πρόγραμμα στην Παιανία, με τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Στον αντίποδα, αναχώρησε για την Ελλάδα ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε πιο αναλυτικές εξετάσεις, μετά τη θλάση που υπέστη, ενώ έληξε ο χρόνος δοκιμής του Αργεντινού μέσου της Σιένα, Μασιμιλιάνο Ρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: