Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Κόντης: «Δεν πουλάμε τον Νέτο»

Κόντης: «Δεν πουλάμε τον Νέτο»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και υπογράμμισε αρχικά ότι: «Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο στα μεταγραφικά, επεξεργαζόμαστε κάποιες επιλογές και θέλουμε να βρούμε έναν αντικαταστάτη για την θέση που έπαιζε ο Ρεγκέιρο, πιστεύω θα είναι μία καλή επιλογή. Επίσης ψάχνουμε να βρούμε έναν τερματοφύλακα και ίσως κάνουμε άλλη μία μεταγραφή.
Όσον αφορά τον Ρεγκέιρο δεν ξυπνήσαμε μία ημέρα και είπαμε να τον αφήσουμε. Είπαμε ότι τα χρήματα με βάση την προσφορά του, δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε να του δώσουμε, δεν μπορούσαμε να του τα δώσουμε και αυτός δεν μπόρεσε να το καταλάβει. Εμείς θα φέρουμε αντικαταστάτη του, εξίσου καλό ή καλύτερο. Σαν φίλοι χωρίσαμε και δεν είχε απαιτήσεις, σύμφωνα με το συμβόλαιο του έπρεπε να δώσουμε τα επόμενα τρία χρόνια 2.000.000 ευρώ. Δύσκολα τα δίνεις για έναν παίκτη που έκανε τρία καλά παιχνίδια» ενώ για τον Φλάβιο είπε: «Με τον Φλάβιο έχουμε κάνει μία προσυμφωνία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
Για τα όσα ακούγονται για πωλήσεις παικτών είπε: «Επίσημα δεν έχω δει καμία πρόταση αλλά φιλολογικό ενδιαφέρον. Για τον Γιάχιτς αν έρθει κάποιος να πληρώσει την ρήτρα του, που είναι κατατεθειμένη μπορεί να τον πάρει. Με τον Νέτο θα κάνουμε μία κουβέντα για να δούμε τι θα γίνει, αν πληρώσει κάποιος την ρήτρα του και θέλει να φύγει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Διαφορετικά θα καθίσουμε να μιλήσουμε, δεν σκεφτόμαστε να πουλήσουμε τον Νέτο, θέλουμε να τον κρατήσουμε. Λάθος είναι αυτό που ακούστηκε ότι απέρριψε πρόταση ο Νέτο, δεν είχε καμία πρόταση γιατί όποιος θέλει να μιλήσει θα πρέπει να έρθει σε εμάς. Εμείς δεν είχαμε καμία επίσημη πρόταση. Αν έρθει μία ομάδα και πληρώσει την ρήτρα του εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
Για τον Ντέιλι: «Ο Ντέιλι δεν είναι ένας τυχαίος παίκτης, δεν τον επιλέξαμε τυχαία αν πάρει ευκαιρίες θα μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Ήταν στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι».
Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είναι το αρχικό στάδιο, όλοι οι παίκτες είναι… πιασμένοι και δεν μπορεί ο προπονητής να βγάλει ασφαλής συμπεράσματα. Αυτά θα βγουν στα πρώτα φιλικά. Σημαντικό ότι κάναμε και μεταγραφές Ελλήνων, ακόμά και αυτούς που ανανεώσαμε. Ο Ρόβας χρόνια ήθελε να έρθει στον Άρη, αγαπάει την ομάδα και αυτό που είπε δεν είναι απλά μία δήλωση. Από την εποχή που ήταν στην Προοδευτική ήθελε να έρθει στον Άρη. Τον πιστεύουμε».
Για το φιλικό με την Μπόκα είπε: «Είμαι σίγουρος ότι τα εισιτήρια θα πουληθούν μέχρις ενός, η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από τότε με την Σαραγόσα ή από τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Η Μπόκα θα έρθει με όλα τα αστέρια της, θα είναι καλό επίσης για την σύσφιξη των σχέσεων μας. Θα τυπώσουμε 21.500 εισιτήρια, είναι το όριο. Όλα τα φιλικά μας είναι καλά, ο προπονητής δεν θέλει να παίζουμε με αδύνατες ομάδες και να ρίχνουμε πέντε γκολ».
Ο Γιάννης Κόντης τόνισε επίσης: «Για τον Βιερίνια δεν δείξαμε ενδιαφέρον, αν θέλαμε θα τον αποκτούσαμε» ενώ πρόσθεσε: «Πιθανόν να αποκτήσουμε δύο τερματοφύλακες».
Για τον Νασούτι είπε: «Κάποιοι ανησύχησαν αλλά έτσι όπως μεταδίδεται αυτή η γρίπη θα κολλήσει όλη η γη. Ο Νασούτι είχε μία αμυγδαλίτιδα και θα προπονηθεί σύντομα».
Για τον Ρεγκέιρο υπογράμμισε επίσης: «Εμείς δεν χάνουμε παίκτες, αφήνουμε να φύγουν αυτοί που δεν θέλουμε και ας πηγαίνουν όπου θέλουν» ενώ για τα διαρκείας είπε: «Η στήριξη του κόσμου είναι τεράστια, πιστεύω ότι μαζί με τα διαρκείας των συνδέσμων θα φτάσουμε στις 13.000».Πηγη Μ ετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: