Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ερχεται και υπογράφει ο Φλάβιο

Οι τυπικές διαδικασίες απομένουν για να απόκτηση του βραζιλιάνου Φλάβιο. Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης (8/7) στη Θεσσαλονίκη με απώτερο σκοπό την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον Αρη και αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην αποστολή. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό και το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Μάριο Ρεγκέιρο και σύμφωνα με πληροφορίες θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό.





Επί του παρόντος, οι "κίτρινοι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι, με τον Ιομάρ Μαζίνιο να έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Ο Σέρχιο Κόκε αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Βραζιλιάνο προπονητή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά θεωρείται πιθανό να επιστρέψει στο απογευματινή πρόγραμμα προετοιμασίας. Αντιθέτως, ο Χαβίτο πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα έπειτα από ένα διάστρεμμα στο δεξί πόδι που τον κράτησε ένα 24ωρο εκτός δράσης.

Στο μεταξύ, την επιθυμία του να παραμείνει για περισσότερα από τρία χρόνια (σ. σ. βάσει συμβολαίου) στον Αρη, εξέφρασε ο Κρίστι Βανγκέλι. Ο αλβανός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν με την υπογραφή του νέου συμβολαίου. "Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμη και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά από αυτή τη διαδικασία κερδισμένη θα βγει η ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά σε όλους τους θεσμούς, αλλά είναι αλήθεια ότι θα μας λείψει η Ευρώπη", είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: