Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Νταμπλ και Ευρώπη!


Ο Νίκος Θανόπουλος Τα... πάντα όλα ζήτησε ο Νίκος Θανόπουλος από τους παίκτες του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφτηκε τους «κιτρινόμαυρους» στους Θρακομακεδόνες, προκειμένου να τους μιλήσει για τους στόχους της νέας σεζόν. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία και στα φαινόμενα απειθαρχίας που έκαναν συχνά την εμφάνισή τους πέρυσι, ζητώντας τους να μην επαναληφθούν εφέτος.

Το σύνθημα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφορικά με τους στόχους της ΑΕΚ, έδωσε ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέβηκε στους Θρακομακεδόνες για να μιλήσει στους «κιτρινόμαυρους», δύο ημέρες πριν αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Κόντρα στα όσα είχαν ειπωθεί σε ανάλογες επισκέψεις στο παρελθόν, ο Νίκος Θανόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου, με παράλληλη καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, είπε στους παίκτες; «Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας άλλος στόχος για εσάς από την κατάκτηση του νταμπλ. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί, αλλά να κοιτάξουμε και την Ευρώπη. Πέρυσι αποκλειστήκαμε νωρίς, κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Η παρουσία μας στους ομίλους, είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο θετικό στοιχείο, ότι η Ένωση διατήρησε τον βασικό κορμό από την περσινή ομάδα. Αυτό μάλιστα το χαρακτήρισε ως το μεγάλο πλεονέκτημα, έναντι των αντιπάλων.
Φυσικά φαινόμενα απειθαρχίας που πέρυσι έκαναν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να μην υπάρξουν.

«Τα όσα έγιναν πέρυσι στα αποδυτήρια δεν πρέπει να γίνουν εφέτος. Θέλω να είστε όλοι μία οικογένεια. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε κοντά στην επίτευξη των στόχων μας. Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι να ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας, σε ότι και αν ζητήσετε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: