Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Δημούτσος: "Θέλω μια ομάδα για να παίζω"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ελίνι Δημούτσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που ο Χενκ Τεν Κάτε δεν υπολογίζει ενόψει της νέας περιόδου. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ, ο διεθνής με την εθνική ελπίδων μέσος αναφέρθηκε στα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με το μέλλον του.

Ο νεαρός μέσος υποστήριξε ότι "είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα" και εξήγησε πως "ψάχνω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Θέλω να βρω μια ομάδα σε ένα καλό πρωτάθλημα στο εξωτερικό, ώστε να μπορώ να βελτιωθώ και εγώ ως παίκτης. Πάνω απ' όλα ψάχνω να βρω μια ομάδα για να παίζω". Μιλώντας για την περσινή θητεία του στον ΟΦΗ, επεσήμανε ότι "ήταν δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω ότι με πήγε πίσω σαν παίκτη. Σίγουρα έχω στεναχωρηθεί πολύ από αυτή τη χρονιά".

Και έκλεισε με την ευχή ότι "φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα" λέγοντας πως "στον Παναθηναϊκό θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Προτεραιότητα στην επόμενη ομάδα μου είναι ο χρόνος συμμετοχής και όχι το συμβόλαιο. Ψάχνω για μια καλή αλλά και σταθερή ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: