Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Χαβίτο: "Ηρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές"


Φραντσίσκο Χαβίτο... «Ήρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ποιοτικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε ο Φρανσίσκο Χαβίτο μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής. Προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό και την καλή φόρμα μας, ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα, βέβαια, μια και έχουμε αρκετό καιρό», δήλωσε ακόμη και πρόσθεσε:

«Εμείς αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να βρεθούμε σε καλύτερη θέση από πέρυσι. Είναι δεδομένο, και το έχουμε πει και εμείς οι ποδοσφαιριστές πολλές φορές, πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Ύστερα από τόσες αλλαγές, όμως, είναι προφανές πως θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα. Ήρθαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ποιοτικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Ειπε επίσης: «Δεν θα ήθελα να πω ότι χρωστάμε κάτι γιατί η δουλειά μας είναι φέρνουμε επιτυχίες στον σύλλογο. Λυπούμαστε κάπως όταν δεν τα καταφέρνουμε γιατί ο Αρης έχει οπαδούς που τον ακολουθούν παντού σε κάθε αγώνα. Είναι παντού και θυσιάζουν τα χρήματα τους για να είναι το πλευρό της ομάδας και θα πρέπει να κάνουμε το παν για να τους ευχαριστήσουμε μία νίκη».

Στο μεταξύ, τα ονόματα των Έμπι Σμολάρεκ και Φερνάντο Μακρές επιστρέφουν στο προσκήνιο για τον Αρη. ΟΙ δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, ωστόσο το ενδιαφέρον για τον δευτερο φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Για; Τον Σμολάρεκ δεν υπάρχει διάθεση για να αποκτηθεί.

Tέλος, στη Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος μπακ (πρώην του Αστέρα) Φλάβιο. Την Τετάρτη πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την Πέμπτη υπογράφει συμβόλαιο. Υπό κανονικές συνθήκες, από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του και θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι για να πάρει μέρος στην προετοιμασία

Πρόταση ανανέωσης για τρία χρόνια στον Ντάρσι Νέτο ετοιμάζεται να καταθέσει η ΠΑΕ σε... αντιπερισπασμό του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει ομάδες για να τον αποκτήσουν και μάλιστα, η φημολογία τις θέλει να έχουν καταθέσει πλούσιες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: