Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Μπαρτσελόνα Λαπόρτα: "Δίνουμε 40 εκ.ευρώ για Βίγια"

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Νταβίντ Βίγια είναι η πρώτη "απάντηση" της Μπαρτσελόνα απέναντι στους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Χοάν Λαπόρτα να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της πατρίδας του πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης έχει καταθέσει πρόταση στη Βαλένθια για τον 27χρονο φορ που υπερβαίνει τα 40.000.000 ευρώ.

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει. Κάναμε μία πρόταση πολύ καλή στη Βαλένθια, η οποία είναι πιο κοντά στα 40 παρά στα 50.000.000 ευρώ", τόνισε ο Λαπόρτα αναφορικά με την περίπτωση του πρώτου σκόρερ των "νυχτερίδων" στην περσινή Πριμέρα Ντιβισιόν (28 τέρματα), ενώ δεν έκρυψε και την μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για τον Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν.

"Μας ενδιαφέρει αλλά σε μία λογική τιμή. Η Μπάγερν ξέρει ότι ο παίκτης μας αρέσει αλλά δεν θέλουν να τον πουλήσουν.

Σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα έχουμε ανάγκη από ενίσχυση: έναν αριστερό μπακ, έναν στόπερ, έναν μέσο και έναν επιθετικό".

Επίσης, ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" μίλησε και για το θέμα του Σαμουέλ Ετό, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσει με τον Καμερουνέζο φορ για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση όσον αφορά στην παραμονή του η μη στο "Καμπ Νόου" (η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου).

"Τον έχω καλέσει, αλλά δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κινητό ή φταίει κάτι άλλο.

Με δυσαρεστεί αυτό επειδή μαζί του έχω μία προσωπική σχέση και θα μου άρεσε να του μιλήσω με ηρεμία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: