Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πρωτοφανής ζήτηση των διαρκείας!

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος θα είναι το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα σεζόν, αν συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας. Οι Ηπειρώτες έχουν διαθέσει μέχρι στιγμής περίπου 4.700 εισιτήρια, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τα 5.000, σε σύνολο 7.000 θέσεων στις «Ζωσιμάδες».

Πέρα από τα 4.700 διαρκείας, ακόμη 150 προορίζονται για φιλοξενούμενα μέλη Δ.Σ., προσκλήσεις ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα κ.λπ και περίπου άλλα τόσα διαρκείας που παίρνουν οι χορηγοί. Ακόμη, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων σκοπεύει να αγοράσει 50 κάρτες διαρκείας για να τις μοιράσει σε ιδρύματα με παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι τα 5.000 διαρκείας είναι βέβαιο ότι θα διατεθούν και ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να διαθέτει σε κάθε ματς το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου για εισιτήρια αγώνα, κάτι που όμως δεν προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων. Τα νέα καθίσματα που θα τοποθετηθούν στο γήπεδο θα είναι μικρότερα σε σχέση με τα παλιότερα κατά πέντε εκατοστά, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει αύξηση της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου κατά 1.000 καθίσματα. Μέχρι τώρα η ακριβής χωρητικότητα ήταν 6.996 θέσεις και αναμένεται να φτάσει τις 8.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια: