Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Παίρνει Πιοβεζάν, κοιτάζει και Ιβανσιτς


Ο Ιβανσιτς πανηγυρίζει... Ο 23χρονος τερματοφύλακας, Ρενάτο Πιοβεζάν, που αγωνίζονταν στην ιταλική Μετσοκορόνα, ήρθε στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπογράψει στον Αρη. Ο Μαζίνιο έχει συλλέξει θετικά στοιχεία για την αξία και τις ικανότητες του και εισηγήθηκε να αποκτηθεί, ώστε να πλαισιώσει τον Σηφάκη στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο Ρενάτο Πιοβεζάν, γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1986. Έχει ύψος 1.84 και βάρος 82 κιλά. Είναι ιταλοθρεμμένος, γεγονός που εξηγεί το ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, αφού τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του φόρεσε φανέλες ιταλικών ομάδων, ξεκινώντας την καριέρα του από την Βάσκο Ντα Γκάμα το 2001. Την επόμενη σεζόν. μεταγράφηκε στην Κρουζέιρο και από εκεί έφυγε για το ευρωπαϊκό ταξίδι με πρώτο σταθμό του την Κιέβο την περίοδο 2003/04, η οποία αγωνίζονταν τότε στην Serie A. Έπειτα από δύο χρόνια στην Βερόνα, ακολούθησε η παρουσία του στην Serie D με την φανέλα της Καστελάνα (2005/06), για να προβιβαστεί κατηγορία (Serie C) την επόμενη σεζόν με την Πράτο, όπου έπαιξε ως την περσινή χρονιά. Η φετινή σεζόν τον βρήκε στην ερασιτεχνική (Lega Pro II divisione) Μετσοκορόνα.

Και ο Ίβανσιτς στα υπόψιν...

Επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Αντρέας Ίβανσιτς είχαν οι παράγοντες του Αρη. Λέγεται ότι ο Ίβανσιτς παραχωρείται ως δανεικός, αρκεί να καλυφθούν οι ετήσιες απολαβές του, οι οποίες φθάνουν τις 550.000 ευρώ. Οι αποδοχές του είναι ελαφρώς μικρότερες από του Ρεγκέιρο, αλλά, αυτό δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο στην υπόθεση της απόκτησης του Ασυτριακού. Ο Αρης εξετάζει το ενδεχόμενο της συνεργασίας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: