Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Πίεση για Βιεϊρίνια



Ο Βιειρίνια πανηγυρίζει Ο Βιεϊρίνια θα έχει νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της Πόρτο και στον ΠΑΟΚ περιμένουν θετικές εξελίξεις. Οι Θεσσαλονικείς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «δράκους» ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να τους πείσουν να αφήσουν ελεύθερο τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

Να σημειωθεί ότι ο Φερνάντο Σάντος εξακολουθεί να έχει ως πρώτη επιλογή τον Βιεϊρίνια και φυσικά βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

Αν όλα πάνε καλά, ο Βιεϊρίνια θα μεταβεί απευθείας στο Αρνεμ της Ολλανδίας, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο Μίρκο Σαβίνι που όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σύντομα στην Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Ιταλός αριστερός μπακ θα έχει την δυνατότητα να γνωριστεί βέβαια και με τους νέους του συμπαίκτες και να μπει στο πνεύμα της ομάδας.

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε ήδη το πρόγραμμα του που συνήθως θα συμπεριλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πρώτα του δύο φιλικά παιχνίδια με ερασιτεχνικές ομάδες.

Ο Μπαλάφας δεν συμφωνεί στην μετακίνηση, ωστόσο δεν έχει κλείσει οριστικά την «πόρτα» στον ΠΑΣ. Ο λόγος για τον δανεισμό του Σωτήρη Μπαλάφα από τον ΠΑΣ Γιάννινα που συζητείται με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Γούμενος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ο Γούμενος αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων για το ποσό των 900.000 ευρώ, καθώς δεν είχε προσκομίσει τα απαραίτητα παραστατικά στην εφορία, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η μαύρη τρύπα στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: