Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ήρθε ο Αράνο - Ντέιλι: “Υψηλό επίπεδο…”

Ήρθε ο Αράνο - Ντέιλι: “Υψηλό επίπεδο…”

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κάρλος Αράνο, ο οποίος θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θα μεταβεί αύριο στο Καρπενήσι, για να ενσωματωθεί με την αποστολή των «κιτρίνων» και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Αράνο είχε μέχρι και πριν από μερικές μέρες υποχρεώσεις με την Ουρακάν, με την οποία και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στην πατρίδα του.

Ντέιλι: «Πολύ καλές συνθήκες, μεγάλος ανταγωνισμός»

Την ικανοποίησή του για τις συνθήκες στον Άρη και στο Καρπενήσι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ίαν Ντέιλι. «Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, όπως και οι εγκαταστάσεις. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, πολύ τρέξιμο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, για να δουλέψουμε» δήλωσε αρχικά ο Ιρλανδός φορ και συνέχισε: «Ήξερα όταν υπέγραφα ότι θα είχε διαφορές με την Αγγλία, τα πάω καλά, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το επίπεδο των ποδοσφαιριστών είναι πολύ υψηλό, ήταν κάτι που το περίμενα. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και θα παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα. Είναι δύσκολη συνεννόηση επειδή δε μιλάω τα ισπανικά, αλλά θα ανταποκριθώ. Είναι πολύ καλό να συνεργάζομαι με δύο ανθρώπους που έγραψαν ιστορία στο χώρο και ξέρουν τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο, τους κ.κ. Μαζίνιο και Ντονάτο.». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: