Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

«Αν μας καλύπτει η πρόταση του ΠΑΟ...»

bjrsmyr_mattias.jpgΗ προετοιμασία στην Ελβετία τελείωσε για τον Παναθηναϊκό και πλέον ανοίγει το μεταγραφικό μέτωπο. Πρώτος στην λίστα είναι ο Ματίας Μπιέρσμιρ με τον τεχνικό διευθυντή της Γκέτεμποργκ να δηλώνει στο gazzetta.gr χθες ότι περιμένει τον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε δεν θα σταθεί εμπόδιο στον παίκτη. Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο του Μαρτσένα.


Ο τεχνικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Χάκαν Μιλντ μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και ανέφερε όσα πει χθες στο gazzetta.gr στο ίδιο μήκος κύματος για το θέμα του Μπιέρσμιρ «Ο Ματίας δεδομένα θέλει να παίξει πολύ στον Παναθηναϊκό από τώρα. Αυτό μας λέει συνέχεια στις συζητήσεις που κάνουμε μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να του δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα, θα το συζητήσουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα βρούμε άκρη. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πρόταση του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή δεν έχω στα χέρια μου κάτι επίσημο. Περιμένουμε όμως σύντομα να μας έρθει η προσφορά γραπτώς. Δεν πήγα σήμερα (σ.σ. χθες) στο γραφείο μου, οπότε μπορεί ήδη να έχει έρθει. Με το που μας γίνει συγκεκριμένη οικονομικά πρόταση θα τη συζητήσουμε με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Αν μας καλύπτει θα τον δώσουμε, αν όχι θα μείνει εδώ μαζί μας μέχρι τον Ιανουάριο».

Δύσκολο του Μαρτσένα
Στην Βαλένθια δεν ασχολούνται πλέον με τις μεταγραφές αλλά με τις εκλογές. Ετσι δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η περίπτωση του Κάρλος Μαρτσένα για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Κιλόν «Δεν έχω καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό και στη Βαλένθια τώρα ασχολούνται με τις εκλογές και όχι με μεταγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: