Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Νέος πρόεδρος της Superleague ο Θανόπουλος

Επιμέλεια: Δ.Μ.

O Nίκος Θανόπουλος όπως αναμενόταν είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague. "Εκλέχθηκε ομόφωνα. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξη όλων", τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης.


Την προεδρία της Superlague αναλαμβάνει όπως αναμενόταν ο Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος ως μοναδικός υποψήφιος εξελέγη ομόφωνα -όπως τόνισε κατά την αποχώρησή του ο Κώστας Πηλαδάκης- από τα μέλη του συνεταιρισμού.

Ο Κώστας Πιλαδάκης αποχώρησε αμέσως μετά την εκλογή και μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: "Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος. Εσείς (οι δημοσιογράφοι) θα κρίνετε αν πήγαμε καλά ή όχι. Εύχομαι στον κ.Θανόπουλο καλή επιτυχία και καλή συνέχεια. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό του".

Για να προσθέσει: "Εχουμε πάει ανεπιστρεπτί σε μια νέα πορεία και πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που έφυγε".

Η θητεία του νέου προέδρου της Super League θα είναι διετής, ωστόσο ουδείς έως τώρα την έχει εξαντλήσει. Ως γνωστόν, οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Κώστας Πηλαδάκης αποχώρησαν μετά την παρέλευση του πρώτου χρόνου της θητείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: