Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ο Λέκι ολοκληρώνει το ρόστερ...



Ο Ματίας Λέκι Με την προσθήκη του Λέκι θα έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Ηρακλή. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Προτάσοφ δεν θα ζητήσει κάτι εντυπωσιακό, πέρα από τις μέχρι τώρα κινήσεις.

Ο Ματίας Λέκι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου 11/07, μέσω Ρώμης,. Ο προγραμματισμός των ιθυνόντων του Ηρακλή αφορά στο να περάσει ο πανύψηλος στόπερ από ιατρικές εξετάσεις μέσα στο σαββατοκύριακο και κατόπιν να ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί του με την υπογραφή των επισήμων συμβολαίων.

Ο Λέκι θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για την Αυστρία την Δευτέρα 13/07για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Σάλτσμπουργκ.

Οι Bluefans στη σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσαν -μέσω της ιστοσελίδας τους-με τη λήξη του περσινού Πρωταθλήματος, ανάδειξαν ως πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή για τη σεζόν 2008-09 τον Ντένις Επστάιν. Αύριο, τα μέλη της «κυανόλευκης» ιστοσελίδας θα παραδώσουν στον Γερμανό μέσο το σχετικό βραβείο. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:30 στο CAFÉ BAR MISTRAL στην Καλαμαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: