Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Νέμεθ μέχρι το 2011

nemeth.jpgΟ Κριστιάν Νέμεθ έχει κλέψει τις εντυπώσεις και επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Ούγγρος επιθετικός να παραμείνει στην ΑΕΚ για ένα επιπλέον χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης στους δημοσιογράφους, θα βρεθεί στο Λίβερπουλ όταν η ομάδα θα αγωνιστεί με την Έβερτον. Προσπάθειες για να αποκτηθεί από τώρα ο Ζόνας κάνει ο Δικέφαλος.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Θανόπουλος, επιδίωξή του είναι να υπάρξει συνάντηση με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ προκειμένου να συζητήσουν για ποδοσφαιριστές και ειδικά για τον Κριστιάν Νέμεθ ώστε να παρατείνουν το δανεισμό του για άλλο έναν χρόνο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ζόνας από την Γκρέμιο και υπάρχει αισιοδοξία πως ο 25χρονος φορ θα αποκτηθεί από τώρα. H Ένωση προσφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και μία εταιρία μάνατζερ άλλα τόσα. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να έρθει στην ΑΕΚ και μοναδικός κίνδυνος που φαίνεται στον ορίζονται είναι να προκύψει ένας ανταγωνιστής για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: