Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Σύντομα στην Λέσχη η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ


Σύντομα στην Λέσχη η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ

Έναν μικρό απολογισμό των όσων έχουν γίνει μέχρι σήμερα αλλά και ένα σχέδιο για τις προοπτικές του αύριο ανέπτυξε η διοίκηση της Λέσχης φίλων Άρη. Ο Γιάννης Γρανούζης, ο Αλέξανδρος Νικολαίδης και ο Τάσος Δεσύπρης ήταν αυτοί που εκπροσώπησαν την Λέσχη. Ο πρόεδρος κ. Γρανούζης μίλησε αρχικά για τα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα. Για τις έκδηλώσεις της Λέσχης και τις ενέργεις που έχει κάνει, όπως τα μπάνερ σε επιλεγμένα σημεία της πόλης με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκη, τα φυλλάδια που μοιράστηκαν σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των φιλικών αγώνων, τις αιμοδοσίες που έχουν γίνει και άλλες ενέργειες της Λέσχης. Ο κ. Γρανούζης προανήγγειλε την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης¨ και το «Άλεξάνδρειο», την διεργασία δύο ακόμη αιμοδοσιών στην διάρκεια της χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στο περίπτερο που έχει η Λέσχη στην ΔΕΘ, απ΄ όπου μοίρασε και 30.000 αφίσες της ομάδας του Άρη. Παράλληλα ο κ. Γρανούζης επισήμανε ότι είναι έτοιμος από την πλευρά της Λέσχης το business plan, ώστε η Λέσχη να μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης, ενώ προανήγγειλε και την βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξει έκτακτη γ.σ. για να πάρει το «οκ» και όλων των μελών. Παράλληλα κάθε Δευτέρα θα υπάρχει συγκέντρωση των μελών της Λέσχης, όπως συνέβαινε και πέρυσι, ενώ ο Γιάννης Γρανούζης έκανε λόγο και για το σχέδιο εξάπλωσης της ιδέας της Λέσχης καθώς όπως είπε: «Κάθε 15-20 ημέρες θα πηγαίνουμε σε μία πόλη, όπου θα παρουσιάζουμε τις σκέψεις μας και ουσιαστικά θα μεταφέρουμε και την ιστορία του συλλόγου καθώς θα υπάρχουν κάποια σλάιτς ενώ θα είναι μαζί μας και βετεράνοι ποδοσφαιριστές αλλά και αθλητές του μπάσκετ».

Δικαιωμένος ο Νικολαίδης

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης, Αλέξανδρος Νικολαίδης δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να ασχοληθεί ενεργά με την ιδέα της Λέσχης καθώς όπως τόνισε: «Η ιδέα αυτή έχει εξαπλωθεί και καθιερώνεται». Ό κ. Νικολαίδης επισήμανε ότι έχουν ήδη σταλεί οι κάρτες στα τακτοποιημένα μέλη που κατά την πλειοψηφία τους δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένα από την δουλειά που γίνεται, μέσω ενός ερωτηματολογίου που δόθηκε. Ο κ. Νικολαίδης αναφέρθηκε και στην συνεργασία με την «Υγεία» για την ιατρική περίθαλψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ έκανε λόγο και για αρκετές ακόμη ενέργειες που θα γίνουν.

Δεσύπρης: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την πλειοψηφία των μετοχών»

Ο Τάσος Δεσύπρης που ήταν εξαρχής μέλος της Λέσχης και πίστεψε βέβαια στην ιδέα της Λέσχης τόνισε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζετε όλοι ότι η Λέσχη έχει ένα ποσοστό που αγγίζει το 28% στις μετοχές της ΠΑΕ Άρης. Μεταβιβάστηκαν ποσοστά από τα δέκα φυσικά πρόσωπα πριν τριών από το 9% που κατείχαν. Πληρώθηκε φόρος για τον οποίο πλήρωσε για τον καθένα ξεχωριστά η Λέσχη. Πληρώσαμε την ΦΑΕ ξεχωριστά για τον κάθε μέτοχο. Άμεση προτεραιότητα μας είναι να ξεκινήσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται κι αυτό θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα, να καταρτιστεί ο φάκελος για να πάρει και τα υπόλοιπα των ποσοστών των δέκα φυσικών προσώπων. Είμαι εγώ, ο κ. Γρανούζης, ο κ. Σκόρδας, ο κ. Γρόλλιος κ.τ.λ. Μετά την κίνηση αυτή θα έχουμε το 51% των μετοχών και θα είναι κυρίαρχη η Λέσχη στον σύλλογο με ότι αυτό συνεπάγεται».

* Επίσης έγινε λόγος για την εκπροσώπηση της Λέσχης Φίλων Άρη στο συνέδριο της Βαρκελώνης, όπου υπήρξε παρουσία κορυφαίων συλλόγων, ενώ ο κ. Δεσύπρης αναφέρθηκε στην δουλειά που έγινε στην Μπαρτσελόνα όλα αυτά τα χρόνια.
* Ο κ. Γρανούζης ξεκαθάρισε ότι: «Δεν υπάρχει όριο στα μέλη. όσοι είναι οι φίλαθλοι του Άρη πρέπει να είναι και τα μέλη της Λέσχης. Κάτι ανάλογο υπάρχει και σε άλλες ομάδες όπως η Μπόκα. Αυτή την στιγμή έχουμε περίπου 5.000 μέλη. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουν όλοι ότι ο μόνιμος χορηγός είναι ο κόσμος που θα βοηθήσει να μην προκύψουν προβλήματα στο μέλλον». Ο κ. Δεσύπρης τόνισε από την πλευρά του ότι: «Η Λέσχη θα δώσει χρήματα του απλού φιλάθλου και μέλος της Λέσχης για τις μετοχές της ΠΑΕ Άρης».
* Για το θέμα του γηπέδου, ο Γιάννης Γρανούζης απάντησε: «Οι ενέργειες του ενιαίου Άρη είναι πολύ πιο δυνατές από το αν λειτουργούσε ο καθένας μόνος του. Συνεπώς και εμείς ενώνουμε την φωνή μας με τον ενιαίο Άρη. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του κ. Ιωαννίδη αλλά και του δημάρχου Θέρμης κ. Παπαδόπουλο, το θέμα προχωράει. Κάνουμε και εμείς ότι ενέργειες πρέπει για να προχωρήσει αυτό το θέμα».Πηγη Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: