Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Οργανωμένοι κατά παραγόντων


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής να μην παραστεί στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να μην ζητήσει εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια η αντίδραση των οργανωμένων ήταν σίγουρη.

Αργά χθες το βράδυ και μετά το πέρας της συνέλευσης των συνδέσμων εκδόθηκε μία ανακοίνωση η οποία κινείται στο ίδιο μήκος κύμματος με αυτή της ΠΑΕ και αναφέρει την διακοπή των συνδέσμων με την διοίκηση που αφορούσε κυρίως στη χορήγηση των εισιτηρίων... Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση συνδέσμων Ηρακλή

Οι σύνδεσμοι του Ηρακλή, ενωμένοι όσο ποτέ, αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσουμε από σήμερα 9/9 (σ.σ. χθες) τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ηρακλής όπως επίσης και τη διάθεση εισιτηρίων για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες του Ηρακλή. Οι σύνδεσμοι δεν ήταν και δε θα γίνουν ποτέ εκδοτήρια εισιτηρίων.

Δυσκολευτήκαμε πολύ να πάρουμε αυτή την απόφαση, η οποία δεν είναι τιμωρία αλλά απόφαση προβληματισμού απέναντι στην κίνηση της διοίκησης να αφήσει τον Ηρακλή μόνο του στο ΟΑΚΑ. Ελπίζουμε οι υγειώς σκεπτόμενοι διοικούντες να απομονώσουν τους μεμονωμένους παραγοντικούς κύκλους που βρίσκουν χώρο δράσης εντός του Ηρακλή και να ανακαλέσουν τάχιστα την απόφαση τους έτσι ώστε να ανακαλέσουμε και εμείς τη δική μας.Δηλώνουμε ότι η στήριξη μας προς την ομάδα δε θα καμφθεί από αυτά τα γεγονότα, καθώς επίσης και ότι πλέον με περισσότερη αποφασιστικότητα θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της.

Υ.γ1: Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;

Υ.γ2: Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε όλα τα πέταλα της Γης

Μετά τιμής: ΣΦΗ Αθήνας, ΑΠΑΤΣΗ, ΣΦΗΕ Λαγκαδά, ΣΦΗ Τριανδρίας, Blue Boys, ΣΦΗΣΕ, Αυτόνομη Θύρα 10- Χαλκιδικής- Κιλκίς- Καβάλας- Κοζάνης- Τριλόφου- Βαλμάδας- Στρατωνίου + μη οργανωμένοι οπαδοί που δώσαν το παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: