Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φερνάντο Σάντος πονοκεφάλιαζε λόγω των πολλών προβλημάτων, κατάσταση που έχει αλλάξει άρδην. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης βλέπει την ομάδα του να είναι σχεδόν πλήρης.

Η πρόωρη επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο, η προσθήκη του Μπράις Μουν καθώς και η αποθεραπεία των Σορλέν, Κονσεϊσάο, Γκαρσία και Αραμπατζή κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.Εκτός δράσης παραμένουν ακόμα οι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Μπιζέρα.

Κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς. Ο Τσιρίλο με τον Μαλεζά θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας το Λίνο αριστερά και το Μουν δεξιά.

Στο κέντρο, ο Βιτόλο φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Στην κορυφή του ρόμβου θέση διεκδικούν ο Ίβιτς και ο Φωτάκης. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν ο Κονσεϊσάο, ο Σορλέν, ο Κουτσιανικούλης και ο Βιερίνια (αν δεν παίξει στην κορυφή της επίθεσης) οι οποίοι διεκδικούν δύο θέσεις.

Τέλος στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς πρέπει να θεωρείται σίγουρος, αλλά ο παρτενέρ του δεν είναι βέβαιως. Μπορεί να παίξει ο Βιεϊρίνια δεύτερος επιθετικός ή αν ο Πορτογάλος παίξει στα πλάγια, τότε μπορεί να ξεκινήσει και ο Φιλομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: