Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Μαραντόνα: «Δεν φεύγω»

maradona_apogoiteusi.jpgΗ Αργεντινή γνώρισε άλλη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Παραγουάη και πλέον κινδυνεύει πολύ σοβαρά με αποκλεισμό, αφού βρίσκεται στη 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αλλά υπάρχει κίνδυνος και γι αυτή. Πάντως, ο Ντιέγκο Μαραντόνα επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί και θα παλέψει μέχρι το τέλος, ενώ τόνισε ότι η «αλμπιτσελέστε» θα προκριθεί στο μουντιάλ.

«Δε φεύγω. Ακούω την κριτική σας από 15 χρονών. Σήμερα είμαι 48 και θα συνεχίσω να πολεμάω. Η κριτική αυτή δε με αγγίζει, θα συνεχίσω να πολεμάω», ανέφερε αρχικά ο Ντιέγκο για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θα μιλήσουμε ως ομάδα για να εντοπίσουμε τα λάθη και χάσαμε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όπως πάντα. Θα μιλήσω με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ για το αν έπρεπε χρησιμοποιήσουμε κάποιους παίκτες η να μη χρησιμοποιήσουμε κάποιους άλλους. Αλλά αυτό είναι μια ιδιωτική συζήτηση που θα κάνω με τους βοηθούς μου και μετά θα μιλήσω στους παίκτες μου».

Τέλος ο Μαραντόνα θυμήθηκε πως το 1994 η ομάδα είχε ξαναβρεθεί στα μπαράζ με την Αυστραλία, αλλά στο τέλος τα κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ, έστω και μέσω μπαράζ απέναντι στην Αυστραλία. «Δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούμε την κατάσταση. Το΄94 χρειάστηκε να ταξιδέψουμε 24 ώρες προκειμένου να παίξουμε σε ένα αγώνα. Κανείς δεν πέθανε λόγω του παιχνιδιού και στο τέλος βρεθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: