Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Μαντσίνι: "Προκλητικές οι δηλώσεις Ίμπρα"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε πριν λίγα 24ωρα ότι ήταν αυτός που έκανε την Ίντερ -με την έλευσή του στο Μιλάνο το 2006- να κερδίσει τίτλους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, και όπως ήταν αναπόφευκτο η "απάντηση" από το στρατόπεδο των πρωταθλητών Ιταλίας δεν άργησε να έρθει.

"Δράστης" ήταν ο Αμαντίνο Μανσίνι, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε την Πέμπτη στην εφημερίδα "Corriere dello Sport", χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του νυν άσου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη θα τεθεί αντίπαλος των "νερατσούρι" στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Έχει κάνει σημαντικά πράγματα με εμάς και έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, όμως αυτές οι δηλώσεις μου φαίνονται λίγο προκλητικές και υπερβολικές.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει: η Ίντερ υπήρχε για 100 χρόνια και είχε κερδίσει τρόπαια πριν την άφιξή του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο της παραμονής του στην Ίντερ και τη μη μετακίνησή του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε μία εκ των Ρόμα η Τζένοα.

"Στη Ρόμα υπάρχει ένα περιβάλλον όπου ήμουν καλά για 6 χρόνια, ενώ προερχόμουν από μία σεζόν που δεν είχα παίξει στην Ίντερ. Το σκέφτηκα να επιστρέψω όμως τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, την 31η Αυγούστου και μέρα Δευτέρα, ήταν όλα έτοιμα με τη Τζένοα: είχα μιλήσει με τον Φαμπρίτσιο Πρετσιόζι και υπήρχε συμφωνία για δανεισμό.

Ήταν χαρούμενη και η σύζυγός μου Βανέσα γιατί τουλάχιστον θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το απόγευμα όμως, μίλησα με τον Μουρίνιο και στο τέλος αυτής της ειλικρινής συνομιλίας παρέμεινα.

Ήταν εκείνος που με έπεισε και τώρα αντιμετωπίζω αυτή τη σεζόν με μεγαλύτερη ηρεμία. Εύχομαι να ζήσω μία διαφορετική χρονιά από την περυσινή.

Έχω διάθεση να επανέλθω και να ξαναγίνω ο Μανσίνι που γνωρίζετε, εκείνος της Ρόμα. Για μένα ξεκινά μία νέα ζωή".

Σε ερώτηση τέλος για το αν θα επιστρέψει στην "αιώνια πόλη" για να φορέσει εκ νέου τη φανέλα των "τζαλορόσι" μετά το τέλος της παρουσίας του στην Ίντερ, ο Βραζιλιάνος ακραίος χαφ δήλωσε:

"Σε τρία χρόνια θα είμαι "γηραιός" (32 ετών) και, αν και έχω ακόμα σπίτι στη Ρώμη και η πόλη αυτή παραμένει στην καρδιά μου, θα μπορούσα να γυρίσω στη Βραζιλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: