Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Το απόλυτο εντός έδρας θέλει ο Μαζίνιο


Ο Νέτο με τη φανέλα του Αρη "Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό στην έδρα μας" τόνισε ο Μαζίνιο στους παίκτες σε έντονο ύφος και ήταν ξεκάθαρος ζητώντας να παίξουν για να πάρουν βαθμούς επιτυχίας από αγώνες ντέρμπι. Όπως είναι αυτός με τον Παναθηναϊκό στις 20 του μήνα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Αρη να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μάλιστα, στους επόμενους τρεις αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ξάνθη (εντός), ο Βραζιλιάνος προπονητής ζήτησε το απόλυτο.

Ο Μαζίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει στη χρησιμοποίηση των τραυματιών Σάκη Πρίττα (διάστρεμμα στην ποδοκνημική) και Χρήστου Βανγκέλι (αποκόλληση έσω πλαγίου), οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αμφίβολοι είναι και οι διεθνείς, λόγω της καταπόνησής τους, Αμπρέου και Γκαρσία, πλην του Μιχάλη Σηφάκη που θα πρέπει να ξεπεράσει την κούραση των μετακινήσεων με την Εθνική.

Ο Βολιβιανός είχε ελαφρές ενοχλήσεις από σύγκρουση με αντίπαλο στο παιχνίδι με την Παραγουάη. Σε περίπτωση που οι παραπάνω διεθνείς παίκτες δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΣ, ο προπονητής των "κίτρινων" προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Κάμπορα.

Συνολικά, ο Μαζίνιο θα παίξει με τον Φερνάντεζ παρτενέρ του Νάφτι και τους Κάμπορα και Κάλβο να διατηρούν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα, όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Πρώτα το διαβατήριο και μετά οι συζητήσεις με τον Νέτο

Το συμβόλαιο του Ντάρσι Νέτο λήγει τον Ιούνιο και ήδη έγιναν οι πρώτες διερευνητικές επαφές μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης της ΠΑΕ. Αυτό που προέχει είναι ο Νέτο να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο (σ.σ. ιταλικό) και όταν το θέμα ξεκαθαρίσει, τότε θα μπει ο Αρης στη λογική λεπτομερέστερων συζητήσεων. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Νέτο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα του κοινοτικού του διαβατηρίου, καθώς οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και το μόνο που απομένει είναι το ταξίδι του στη γειτονική χώρα.

Ο Νέτο στις πρώτες του συζητήσεις ζήτησε αύξηση των αποδοχών του που συνολικά ξεπερνούν τις 450.000 ευρώ ετησίως. Στον Αρη δεν το συζητούν για τόσα πολλά.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Πρίττας και Βανγκέλι. Όσον αφορά τους διεθνείς, ο Μιχάλης Σηφάκης επέστρεψε την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη, ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται το πρωί της Παρασκευής, ενώ ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αναμένεται την Παρασκευή περίπου στις 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: