Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Αμανατίδης: «Θέλει αλλαγές η Εθνική»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιάννης Αμανατίδης είναι από αυτούς που δεν κρύβονται και με τις δηλώσεις του προκαλεί προβληματισμό. Ο φορ της Αϊντραχτ ήταν ξεκάθαρος και άφησε πολλές αιχμές κατά παντός... υπευθύνου για το κάζο της Ελλάδας στη Μολδαβία, ενώ τόνισε πως στην Εθνική πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές.

Αναλυτικά είπε: «Χρειάζονται αλλαγές στην Εθνική. Από τη στιγμή που δε σκοράρουμε και αποτύχαμε στο στόχο μας, στα ματς με Ελβετία και Μολδαβία, πρέπει να αναλύσουμε τι φταίει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Θα πρέπει να καθίσουμε αρκετές ώρες για να αναλύσουμε τι φταίει και η Εθνική δεν πάει καλά».

Oμως και ο Τάκης Φύσσας ήταν λάβρος στις δηλώσεις του: ««Πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα, να δούμε κατάματα την αλήθεια. Υπάρχουν ένα-δύο πράγματα που με έχουν ενοχλήσει στη θέση που βρίσκομαι, αλλά τα κρατάω για μένα. Πρέπει οπωσδήποτε να λυθούν μέχρι τον Οκτώβρη. Δεν θέλω να βγάλετε συμπεράσματα, είναι θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι που δυστυχώς για μας εξελίχθηκε άσχημα. Είχαμε την πρωτοβουλία, παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, βγήκαμε από τα πλάγια, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, αλλά από τα μέσα του δευτέρου μέρους και μετά δείξαμε σημάδια αποπροσανατολισμού.

Δώσαμε την ευκαιρία στους Μολδαβούς να ισοφαρίσουν και το γκολ αυτό ήταν καταδικαστικό. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι και με τους εαυτούς μας. Κάτι φταίει. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Σίγουρα ήμασταν άτυχοι και στα δύο ματς που δώσαμε, αδικηθήκαμε στο ματς της Ελβετίας, αλλά κάπου φταίξαμε και εμείς. Οι διεθνείς είναι έμπειροι παίκτες και πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι και να προετοιμαστούμε για τα ματς του Οκτωβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: