Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Κολέ: «Εντυπωσιασμένος από Ελλάδα»

collet_france1.jpgΤις καλύτερες των... εντυπώσεων έχει αποκομίσει ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, από την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στα πολωνικά παρκέ. Οι «τρικολόρ» θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Εθνική Ελλάδας την προσεχή Τρίτη (7.15μ.μ), στο πλαίσιο της β΄φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Γάλλων να παραδέχεται την σαφή ανωτερότητα της «επίσημης αγαπημένης», ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης.


Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, ο οποία τερμάτισε στην κορυφή του β' ομίλου, κατέθεσε αρχικά την άποψή του, για το συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας: «Η Ελλάδα είναι η ομάδα που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως είναι φαβορί», ενω συνέχισε αναφερόμενος στις βλέψεις της ομάδας του, στην συνέχεια της διοργάνωσης: «Σαν πρώτο στόχο έχουμε να νικήσουμε την ΠΓΔΜ, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να αγωνιστούμε στα προημιτελικά την Πέμπτη κι όχι την Παρασκευή.

Στόχος μας σε κάθε ματς είναι φυσικά η νίκη, αλλά παράλληλα και η βελτίωσή μας. Μπορεί να σημειώσαμε τρεις νίκες στον πρώτο γύρο, αλλά έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε αδυναμίες και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτές, γιατί με τις εμφανίσεις αυτές δεν μπορούμε να φτάσουμε στην τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: