Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Μπενάκερ: «Ένα μάτσο ερασιτέχνες»

leo_beenhakker.jpgΤα... έχωσε για τα καλά ο Λίο Μπενάκερ στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας χαρακτηρίζοντας... εραιστέχνες όσους την αποτελούν. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας έμαθε από τον... αέρα την απόλυσή του, αφού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν τρία μέτρα δίπλα του όταν ανακοίνωσε από τηλεοπτικό κανάλι την απομάκρυνση του Μπενάκερ. Μπορεί να έγινε αναδίπλωση σήμερα το πρωί, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός τονίζει πως δεν γυρίζει πίσω.


«Έχω ζήσει τρελά πράγματα κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας μου, αλλά η πολωνική Ομοσπονδία είναι αρκετά... μπροστά. Δεν είχαμε καμία ευκαιρία εναντίον της Σλοβενίας και αξίζαμε την ήττα. Ωστόσο, τα πράγματα που ακολούθησαν ήταν τρελά. Έδωσα μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι, και ο πρόεδρος, Γκρέγκο Λάτο ανακοίνωνε την απομάκρυνσή μου τρία μέτρα πιο πέρα σε άλλο κανάλι. Δεν μου μίλησαν καθόλου πριν την ανακοίνωση» σχολίασε στην ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbal International».
Ο Λίο Μπενάκερ συνέχισε να πετά βέλη στον πρόεδρο αναφέροντας πως όσα είχε πει ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ «Ήρθε μερικές ώρες αργότερα και ήταν ξεκάθαρο πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είχε πει και με κάλεσε το πρωί να μιλήσουμε. Αποδεικνύεται πως μετά από όλα αυτά δεν είχα απολυθεί. Εγώ όμως δεν επιστρέφω. Λυπάμαι για τους παίκτες, είναι όλοι φανταστικοί άνθρωποι, αλλά οι άνθρωποι γύρω από την εθνική ομάδα είναι ένα μάτσο ερασιτέχνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: