Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Το αφεντικό…τρελάθηκε

επιμέλεια-Tenorio

Παρά την οικονομική στενότητα που υπάρχει στην ΠΑΕ Ηρακλής, ο Αντώνης Ρέμος δεν δίστασε να «τάξει» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μεγάλα πριμ. Σε περίπτωση που ο «γηραιός» συμμετάσχει στο προσεχές Γιουρόπα Λιγκ οι παίκτες του συλλόγου θα μοιραστούν ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ. Ενώ αν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος μετά από 33 χρόνια (τελευταίο το 1976), οι επιπλέον απολαβές τους θα φτάσουν τις 400.000 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Πολύκαρπος και ο τεχνικός διευθυντής, Ηλίας Πουρσανίδης συναντήθηκαν χθες με τους αρχηγούς των «κυανολεύκων», Τάσο Κατσαμπή, Τσάβι Μάρτος και Μανόλη Παπαστεριανό και τους ανακοίνωσαν τα... «ευχάριστα».

Λύνονται τα προβλήματα για τον Προτάσοφ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Αντώνη Ρέμου θέλει να «αφήσει πίσω» τις εκτός έδρας ήττες από Καβάλα και ΠΑΟΚ και να συγκεντρωθεί στην κυριακάτικη αναμέτρησή του Καυταζογλείου, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Οι τραυματίες επιστρέφουν και ο Όλεγκ Προτάσοφ έχει κάθε λόγο να χαμογελάει εν όψει του προσεχούς ματς. Ο Τούμα επανέρχεται σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όπως και οι Κατσαμπής, Κοβαλέφσκι. Από χθες έχει μπει και ο Βουτσιάς, όπως επίσης και οι διεθνείς Iωαννίδης και Γιάντσης.

Μοναδική σημαντική απουσία είναι ο Μάουρο Μιλάνο, ο οποίος γύρισε από την χώρα του και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και ελαφριά προπόνηση για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: