Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τζιλαρντίνο: «Μας δυσκόλεψαν» *

επιμέλεια-Tenorio

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρτίνo ήταν αυτός που χθες βράδυ πλήγωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με το χατ τρικ που σημείωσε μέσα σε 15 λεπτά, που μετέτρεψε το 0-2 σε 3-2. Ο επιθετικός της Φιορεντίνα στις δηλώσεις του παραδέθχηκε πάντως πως το τρίτο γκολ ήταν ουσιαστικά του Φάμπιο Κουαλιαρέλα:

«Το τρίτο γκολ ανήκει μισό στον Φάμπιο και μισό σε μένα! Είναι πολύ σπάνιο περιστατικό αλλά το σημαντικό είναι ότι η Ιταλία κέρδισε και εγώ με τον Φάμπιο είχαμε την συμβολή μας», ήταν τα λόγια του Τζιλαρντίνο αναφορικά με το γκολ της νίκης. Και αυτό γιατί ο επιθετικός της Νάπολι έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε ακριβώς στην γραμμή του τέρματος και ο Τζιλαρντίνο άπλωσε το πόδι του σπρώχνοντας την στο βάθος των διχτύων.

Στη συνέχεια, ο Τζιλαρντίνο αναφέρθηκε και στην δύσκολη επικράτηση επί της Κύπρου: «Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από την στιγμή που πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, τους «χτυπήσαμε» και φάνηκε η ποιότητα μας».

Τέλος, ο επιθετικός της Φιορεντίνα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Γιουβέντους: «Το να σκοράρεις είναι κάτι που σου ανεβάζει το θετικό και σίγουρα πηγαίνω στο ματς με την Γιουβέντους με καλή ψυχολογία. Τώρα σκέφτομαι μόνο αυτό το ματς. Η Φλωρεντία ανυπομονεί για αυτή τη μονομαχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: