Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Μαραντόνα: «Στους επικριτές μου!»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στους επικριτές της Εθνικής Αργεντινής αφιέρωσε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την πρόκριση της ομάδας του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Η «αλμπισελέστε» κατάφερε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να πάρει το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αφού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Ουρουγουάης και θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ.

«Η πρόκριση αυτή είναι για εκείνους που δεν πίστευαν σε αυτή την ομάδα, για εκείνους που μου φέρθηκαν σαν σκουπίδι και τώρα είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας νικήσει μία ομάδα σαν την Ουρουγουάη», τόνισε ο 49χρονος προπονητής.

«Είμαι μαύρο ή άσπρο, εγώ ποτέ θα είμαι γκρι στη ζωή μου», είπε ο «Ντιεγκίτο», ο οποίος δέχθηκε κριτική από τα Μέσα της πατρίδας του για τους παίκτες που χρησιμοποιούσε, όπως και τις αλλαγές που ήθελε να κάνει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Καταλήγοντας, ο Μαραντόνα έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του και εκείνων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ουρουγουάης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που έχω την ευκαιρία να είμαι προπονητής της Αργεντινής και τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας στήριξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: