Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Δύσκολες ώρες για τον Σκόκο


Ο Αργεντινός μέσος έμαθε τα δυσάρεστα νέα από το τηλέφωνο και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη.

Ο Σκόκο εξασφάλισε σχετική άδεια και δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι πολύ καλή.

Ο ίδιος δεν έφυγε για την πατρίδα του και αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Στο πλευρό του Αργεντινού βρίσκονται οι συμπαίκτες του αλλά και η ΠΑΕ, η οποία επικοινώνησε με τον Σκόκο.

Στους Θρακομακεδόνες η προπόνηση έγινε κανονικά με τον Αλεξόπουλο να ξεκινάει τρέξιμο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και να σκορπάει χαμόγελα στους συμπαίκτες του.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και ο Ζεράλντο Άλβες ενώ οι Παυλής και Ταχτσίδης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ήρθε και φεύγει ο Τζεμπούρ

Η άδεια του Ράφικ Τζεμπούρ έληγε σήμερα (14/10) και ο Γαλλοαλεγρινός επιθετικός δεν υπέπεσε σε νέο παράπτωμα, δίνοντας κανονικά το παρών στο ραντεβού με τον Βασίλη Δημητριάδη. Ο επιθετικός της Ένωσης συναντήθηκε με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας και συζήτησαν για πε΄ριπου μιάμιση ώρα.

Ο Τζεμπούρ πήρε τη νέα 20ημερη άδεια που του δίνει η ΠΑΕ, ενώ παρέλαβε και τον εσωτερικό κανονισμό αφού όταν υπογράφηκε από τους συμπαίκτες του ο ίδιος έλειπε. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον «τρομοκράτη» να ζητάει από τον Δημητριάδη να μεταφέρει στον Μπάγεβιτς, πως είναι διατεθειμένος να επιστρέψει και να αγωνιστεί αν το ζητήσει ο προπονητής του.

Η Μarca βλέπει στον Νέμεθ το νέο Πούσκας

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας υποκλίθηκε στο ταλέντο του Κριστιάν Νέμεθ και αφιέρωσε στον επιθετικό της ΑΕΚ μία ολόκληρη σελίδα. Η Marca δεν άφησε ασχολίαστες τις πολύ καλές εμφανίσεις του Ούγγρου επιθετικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων παρομοιάζοντάς τον με τον μεγάλο Φέρενς Πούσκας!

"Η μεγάλη πρόκληση του νέου Πούσκας

Η Ουγγαρία παρακολουθεί με ενθουσιασμό την επιβεβαίωση της νέας, χρυσής, γενιάς του μαγυάρικου ποδοσφαίρου, που είναι ικανή να επαναλάβει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τα κατορθώματα εκείνης της αξέχαστης ομάδας, που με ηγέτη τον Φέρενς Πούσκας, άγγιξε με τις άκρες των δαχτύλων του τίτλο του Μουντιάλ του '54. Στην κεφαλή αυτών των θαρραλέων νεαρών λάμπει το άστρο του Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος είναι ένας ντελικάτος, γεμάτος κλάση επιθετικός που αυτή η εφημερίδα σας είχε επισημάνει πριν τρία χρόνια . Τότε είχαμε αναφέρει πως πρόκειται για τη μεγάλη ελπίδα μια χώρας που τον έβλεπε ως τον πολυπόθητο διάδοχο του μεγάλου γκολτζή της Ρεάλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: