Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΓΓΛΙΑ: «Ο Ομπάμα-Μπέκαμ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον Μπάρακ Ομπάμα συνέκρινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο τη βράβευση του Ντέιβιντ Μπέκαμ ως καλύτερου παίκτη της αναμέτρησης με τη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

«Μου μοιάζει σαν τον Ομπάμα που πήρε το Νόμπελ Ειρήνης με μόλις οκτώ μήνες θητείας. Έτσι και με τον Μπέκαμ. Τον ανακήρυξαν καλύτερο παίκτη του αγώνα με μόλις 30 λεπτά συμμετοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέκαμ αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο «Γουέμπλεϊ» καθώς ήταν έτοιμος να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Όσο για το παιχνίδι ο Καπέλο είπε: «Μίλησα με τους παίκτες στο ημίχρονο και τους ζήτησα να βελτιωθούν στο δεύτερο μέρος. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από το γεγονός πως περιμέναμε πολύ ώρα μέχρι να κερδίσουμε ξανά την μπάλα και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Η νίκη ήταν καλή. Κερδίσαμε. Κάποιοι παίκτες αγωνιστήκαν καλά αλλά προτιμώ να μιλάω συνολικά για την ομάδα παρά για κάθε παίκτη ξεχωριστά».

«Κατά 95% στη Μίλαν»

Εν τω μεταξύ, ο 34χρονος άσος λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανακοίνωσε πως κατά 95% τον Γενάρη θα παίζει στην Ιταλία. «Πάντα έλεγα πως θέλω να γυρίσω στην Μίλαν, αν φυσικά με θέλουν πίσω. Τελικά απ' ότι φαίνεται υπάρχει μεγάλη επιθυμία και από τις δυο πλευρές, έτσι μπορώ να πω με βεβαιότητα πως κατά 95% θα παίζω εκεί από τον Γενάρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: