Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

«Κάρα»: «Πάντα τα έκανε ο Ρεχάγκελ»

kara.oto.topa.jpgΜε την γλώσσα της αλήθειας μίλησε μετά το ματς με το Λουξεμβούργο ο Γιώργος Καραγκούνης. Αναφέρθηκε στο... επεισόδιο στο ημίχρονο με την Λετονία, λέγοντας πως δεν θα ξαναδώσει ζελέ στον Σεϊταρίδη αλλά και στην κακή εικόνα που είχε η εθνική κόντρα στο Λουξεμβούργο, ενώ αναφέρθηκε και στην... δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ. Παράλληλα τόνισε πως από την πρώτη ημέρα στην εθνική ο Ρεχάγκελ έκανε τα ίδια!

Όσο αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε μετά το ματς με την Λετονία τόνισε: «Στα αποδυτήρια στο ματς με την Λετονία το μόνο που έγινε ήταν ένας έντονος διάλογος δικός μου με τον Γιούρκα. Μόνο αυτό. Και του είπα μετά ότι δεν του ξαναδίνω ζελέ. Με τον Ρεχάγκελ στην εθνική δεν μπορεί κανείς να του κάνει υποδείξεις. Βγήκαν πράγματα που δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα. Σας το λέω να το πιστέψετε γιατί έχω δώσει τόσα ματς με την εθνική».


Από κει και πέρα σχετικά με το ματς κόντρα στον Λουξεμβούργο ανέφερε:«Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βάζεις γκολ στην αρχή, να αγχωθείς και να μην μπορείς να βάλεις γκολ.Είδαμε μια ομάδα με 11 παίκτες πίσω, ούτε στην Ιταλία που έπαιζα δεν το είδα. Δεν είναι δικαιολογία το σκληρό παιχνίδι, αλλά επειδή σε ένα μήνα έχουμε πάλι παιχνίδι πολλοί συμπαίκτες μου κοίταξαν την σωματική τους ακεραιότητα. Πάντως σημασία έχει η νίκη».


Στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε να... διαλέξει αντίπαλο ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας δήλωσε: «Σε ένα μηνα να είμαστε όλοι υγιείς. Αν συμβεί αυτό δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Δεν διαλέγουμε. Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο το πάθος και η αποφασιστικότητα.Θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ. Έχουμε παίκτες με φιλοδοξίες και πάθος.

Δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος, αλλά η δική μας εμφάνιση. Θα είναι διαφορετικά ματς από αυτά που δώσαμε τώρα. Θέλαμε 6 βαθμούς και τους πήραμε. Τέτοιο ποδόσφαιρο και τόσες κλωτσιές όπως σήμερα δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Είμαστε ομάδα με συνέπεια. Δυο πρωτιές, τώρα δεύτεροι και μια φορά χάσαμε το Μουντιάλ για ένα βαθμό. Να βλέπουμε και τι συμβαίνει γύρω μας.

Εκπροσωπούμε ένα μέτριο πρωτάθλημα, αλλά η εθνική είναι πάντα εκεί. Το ότι είμαστε στις δέκα καλύτερες ομάδες του κόσμου τα λέει όλα. Τώρα έχουμε ευκαιρία να πάμε στο Μουντιάλ. Η πρώτη χάθηκε από δικιά μας βλακεία να πάμε απευθείας, αλλά και τώρα είναι μεγάλη ευκαιρία. Στην ζωή δεν έχεις πολλές ευκαιρίες».


«Αυτός είναι προπονητής, με αυτόν θα πάμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: