Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τραυματισμός Μπιζέρα


Πρόβλημα στα πλευρά αποκόμισε ο Μπιζέρα με την σύγκρουση που είχε με τον Ίβιτς στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, Ο παίκτης μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο μεταξύ, ο Βιεϊρίνια προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους και από την Παρασκευή θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Φερνάντο Σάντος θα τον υπολογίζει εκτός απροόπτου για το ματς με τον ΠΑΣ.

Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο Μουσλίμοβιτς ο οποίος επέστρεψε από τη Βοσνία με ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό.

Στα της προπόνησης (πήραν μέρος και οι διεθνείς οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα), ο Σάντος, πραγματοποίησε δοκιμές στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Γκαρσία, Σορλέν και Ίβιτς στο κέντρο και τους Κονσεϊσάο, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου μπροστά.
Να σημειωθεί ότι απόντες ακόμη από το ματς με τα Γιάννενα, θα είναι ο Φιλόμενο και ο Αμπουμπακάρι οι οποίοι είναι τραυματίες.

Εξάλλου, πρόστιμο επιβλήθηκε στον Βερόν επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από την άδεια που του είχε χορηγηθεί, παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: