Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

«Άκαρπη» και η δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Ταε Κβο Ντο


Χωρίς συγκομιδή» μεταλλίων έμεινε η Ελλάδα κατά τη δεύτερη ημέρα του δεύτερη ημέρα- των αγώνων στο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταε Κβο Ντο της Κοπεγχάγης. Δύο νέοι αποκλεισμοί, αυτοί των Μπάμπη Παναγιωτίδη (58 κιλά) και Φωτεινής Μπίρμπα (49 κιλά)στον πρώτο γύρο, ήρθαν να προστεθούν στον χθεσινό αποκλεισμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στον προημιτελικό από τον Κορεάτη Ναμ στην πρεμιέρα του θεσμού, όπου διαδραματίστηκε ένας συγκλονιστικός αγώνας (1-1, στην κανονική διάρκεια και δίχως να προκύψει νικητής στον ξαφνικό θάνατο, οι κριτές ανέδειξαν νικητή τον Κορεάτη).

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αποκλεισμός των δύο αθλητών, που αγωνίστηκαν σήμερα, οι οποίοι αν και πραγματοποίησαν εξαιρετική παρουσία δεν εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Ο Παναγιωτίδης που αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Πετρούς ( Μαλαισία) αν και έχανε με 4-1 λίγο πριν το τέλος του τρίτου γύρου, έστειλε το ματς στον ξαφνικό θάνατο, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί . Εν τω μεταξύ, η Μπίρμπα αντιμετώπισε την Ντιαλό με τον αγώνα να λήγει στην κανονική διάρκεια με 0-0, ωστόσο στον ξαφνικό θάνατο οι κριτές έδωσαν τη νίκη στην Σενεγαλέζα αθλήτρια.

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει αύριο (Παρασκευή, 16/10) κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρς των αγώνων, με τους Στέλιο Μεχτερίδη (63 κιλά), Στέλιο Σαμαρά (68 κιλά) και Αναστασία Μπιρόζη

Δεν υπάρχουν σχόλια: